http://www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/37-zentuccio/5479-zentuccio-viva-emerging-markets
sokak által lélektani szinteknek vett 1000-ek , jelen pillanatban a 18adi ezres szintjének törése és alázárás esetén buxban, én gyorsuló csúszást látok az összképbe az elkövetkezendő napokra hetekre
usa piacok brutál bikák, de épp ez a makacs nem hiszek az esésben, lombardhitel rv vásárlás és kibocsájtási rally hozhatja meg a fordulatot, hogy mikor ez kérdés, de akár most is lehet, minden nagyobb korrekció és lejtmenet alacsonyabb timeframes időbontásban kezdődik
ha ez beindul és bedurvul kint, az kitarthatna a nyárra-őszre, új lokális hati aljakat hozva, új XXX/HUF csúcsokat okozva
elgondolkodtató hogy az 1000milliárdos Draghi csomag sem vitte csúcsra daxot, sőt......
ha pedig a vezérhajó léket kap, megfutamodik a flotta
...kiderül
jó 5let lenne, ha pl. piktor nem térne vissza...valami favella lakó levadászhatná...
valami tőzsdecápás fogás kéne még :D
OTP -t is nagyon adják...lehet nem is olyan jó ötlet most venni, semmikorra sem ?
februárban nyitottunk egy melegkonyhás büfét is.
no..nekem meg nem jutott hati.
Mollynak és Otinak vityáék áldásos tevékenysége alapján nem úgy tűnik mint aminek van alja.....
Sajnos már a fránya nyugdíjtőzsdével sem tudnak hígítani a nemzetstratégiailag fontos molly nagysikerű árfolyamán,amit ugye nem is kell nézni hogy már féláron van,mert az ország érdeke hogy legyen belőle az államnak 20%.....hogy ezek még mindg szabadon garázdálkodnak?
beálltam venni 173 -ra kis pakkal napi longra..nem mondja senki hogy nem segítem a longosokat kicsit sem..
18240 től long, bár nem tűnik jó ötletnek, stop berakva Ricsi módszere alapján.
Full short tartva.
De mi ez a nagy esés....itt sütöm a kolbászokat éppen, meg a sülthalat....1 órája nem tudtam ránézni, most látom csak mi folyik itt...
meg is nézem.
18600-650 körüli átlagról árulkodik amit írt, és 1500 pontos fedezetet tett mellé( 17k alatti hati már komoly gondot okozhat ) de ő nem egy idegbeteg típus :) szerintem messzé még a likvidálása, és addig akár fordulhat is....
Hathort remélem nem verik ki..nagy pakkja van..
Becsülöm benne az elméletét meg is játssza.. de sajna mostanában a hírek és szentimentek a mérvadóak.
Én szintek közti sávozást várok..pl dax 9750-10k
nálunk is kialakulnak az árak ha láthatóak lesznek a számok devizahitelek esetében..
szerkezet átalakítás van..konverziók..alakítják az adósság szerkezetét..
otp nélkül nincs emelkedés.. 160-200mrd nyeresége szokott lenni..ha többe kerül neki devizahitel átalakítás akkor kizsigerelik..plusz még ukrán válság..
nincs állandó esés sem állandó emelkedés.. ha irányban vagy az jó..Én azt várom lesz kis visszapattanás..sőt..komolyabb emelkedés a hónap végére..aug közepére..jönnek a Q2ők..sztem jók lesznek..volt párszor nyaralgattam és extra jól álltak a részvényeim..
most az a baj hogy kinnt mintha elfáradtak volna ennyi kis eséstől is...nekiálltak 8 pontot jöttek feljebb....ami felháborító.
ennyi emelkedés után én több esésre számítottam.-....már igy első nekifutásra is.
nálam is megnyíltak az újabb shortok
most már a második adag is fut
I. 18915- short 10konti
II. 18485- short 10konti
ha S&P 1950-55 ös zónán átesik akár komolyabb kinti korrekció is jöhet, az vihetné bétet úgy 1000-1200pontot lefelé első körből, a folytatás meg kiderül