Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

sokak által lélektani sz…

#706839 Borska

sokak által lélektani szinteknek vett 1000-ek , jelen pillanatban a 18adi ezres szintjének törése és alázárás esetén buxban, én gyorsuló csúszást látok az összképbe az elkövetkezendő napokra hetekre

usa piacok brutál bikák, de épp ez a makacs nem hiszek az esésben, lombardhitel rv vásárlás és kibocsájtási rally hozhatja meg a fordulatot, hogy mikor ez kérdés, de akár most is lehet, minden nagyobb korrekció és lejtmenet alacsonyabb timeframes időbontásban kezdődik

ha ez beindul és bedurvul kint, az kitarthatna a nyárra-őszre, új lokális hati aljakat hozva, új XXX/HUF csúcsokat okozva

elgondolkodtató hogy az 1000milliárdos Draghi csomag sem vitte csúcsra daxot, sőt......

ha pedig a vezérhajó léket kap, megfutamodik a flotta

...kiderül

Re: nincs cím

#706833 Euroman Előzmény: #706831

jó 5let lenne, ha pl. piktor nem térne vissza...valami favella lakó levadászhatná...

#706831 BudFox Előzmény: #706828

valami tőzsdecápás fogás kéne még :D

OTP -t is nagyon adják...lehet nem is olyan jó ötlet most venni, semmikorra sem ?

#706826 BudFox Előzmény: #706823

februárban nyitottunk egy melegkonyhás büfét is.

no..nekem meg nem jutott hati.

#706822 Waszeitung Előzmény: #706817

Mollynak és Otinak vityáék áldásos tevékenysége alapján nem úgy tűnik mint aminek van alja.....

Sajnos már a fránya nyugdíjtőzsdével sem tudnak hígítani a nemzetstratégiailag fontos molly nagysikerű árfolyamán,amit ugye nem is kell nézni hogy már féláron van,mert az ország érdeke hogy legyen belőle az államnak 20%.....hogy ezek még mindg szabadon garázdálkodnak?

#706820 BudFox Előzmény: #706807

beálltam venni 173 -ra kis pakkal napi longra..nem mondja senki hogy nem segítem a longosokat kicsit sem..

18240 től long, bár nem …

#706817 Tapasz

18240 től long, bár nem tűnik jó ötletnek, stop berakva Ricsi módszere alapján.

#706815 BudFox Előzmény: #706803

Full short tartva.

De mi ez a nagy esés....itt sütöm a kolbászokat éppen, meg a sülthalat....1 órája nem tudtam ránézni, most látom csak mi folyik itt...

meg is nézem.

#706813 Borska Előzmény: #706807

18600-650 körüli átlagról árulkodik amit írt, és 1500 pontos fedezetet tett mellé( 17k alatti hati már komoly gondot okozhat ) de ő nem egy idegbeteg típus :) szerintem messzé még a likvidálása, és addig akár fordulhat is....

Hathort remélem nem veri…

#706807 Ibiza

Hathort remélem nem verik ki..nagy pakkja van..

Becsülöm benne az elméletét meg is játssza.. de sajna mostanában a hírek és szentimentek a mérvadóak.

#706803 Ibiza Előzmény: #706785

Én szintek közti sávozást várok..pl dax 9750-10k

nálunk is kialakulnak az árak ha láthatóak lesznek a számok devizahitelek esetében..

szerkezet átalakítás van..konverziók..alakítják az adósság szerkezetét..

otp nélkül nincs emelkedés.. 160-200mrd nyeresége szokott lenni..ha többe kerül neki devizahitel átalakítás akkor kizsigerelik..plusz még ukrán válság..

#706800 Ibiza Előzmény: #706785

nincs állandó esés sem állandó emelkedés.. ha irányban vagy az jó..Én azt várom lesz kis visszapattanás..sőt..komolyabb emelkedés a hónap végére..aug közepére..jönnek a Q2ők..sztem jók lesznek..volt párszor nyaralgattam és extra jól álltak a részvényeim..

#706785 BudFox Előzmény: #706777

most az a baj hogy kinnt mintha elfáradtak volna ennyi kis eséstől is...nekiálltak 8 pontot jöttek feljebb....ami felháborító.

ennyi emelkedés után én több esésre számítottam.-....már igy első nekifutásra is.

#706777 Borska Előzmény: #706767

nálam is megnyíltak az újabb shortok

most már a második adag is fut

I. 18915- short 10konti

II. 18485- short 10konti

ha S&P 1950-55 ös zónán átesik akár komolyabb kinti korrekció is jöhet, az vihetné bétet úgy 1000-1200pontot lefelé első körből, a folytatás meg kiderül