grat, vásárold fel belőle estet :D
grat, vásárold fel belőle estet :D
Szerencse rád mosolygott. :) Adtak hozzá valamit még? Benzin 100 k km-re vagy vmi? :)
Érdemes volt tippmixelni, te nagy tippmixes vagy ha jól emlékszem. Nem szoktam most a vb alatt majdnem elcsábultam a holland ausztrálra , de aztán ahogy a meccs alakult leizzadtam volna ha megteszem.
Volt kollégámék jártak úgy , nyertek egy Opelt, néhány hétre rá egyik este nem álltak be a garázsba vele, reggelre ellopták. Egy simogatás egy pofon. :) Ezt a pechet mennyi esélye van nyerjen és utána ellopják? Kb mint a lottó ötösnek, na jó kicsit nagyobb. :)
Dobd fel a Hahura.
Én is nyertem a lottón most 8400 huf-ot, hármassal, amikor vki megnyerte 5-össel a 2 milliárdot.. te szerencsésebb voltál.
Nem rossz nyeremény. Helyedben én is eladnám. :)
Hogyan nyerted, ha nem titok?
Igen, ez történt. :-)
szóval ha vkit érdekel, írjon. Szép, sok extrával, új ára majdnem 8 millió. Persze nem ennyiért adnám. :-)
Új autót csak cégesben veszünk, különben hogy cserélgetném őket évente nagy bukó nélkül? :-)
Sziasztok!
Véletlenül vki nem gondolt arra, hogy venne magának egy Mini Cooper-t? :)
van egy eladóm, alig használt (300km), szalonállapotú, 2014-es. nekem nincs rá szükségem.
akit érdekel írjon privit... árban megegyezünk.
A héten megnéztem egy Nissan Pickup-ot, nagyon fel volt szerelve, még tetőablak is volt, ilyet még nem láttam. Vkinek tapasztalat ebben a kategóriában? EZ még azért tecc, mert 133 ló, úgyhogy már az autópályát is bírhatja.
Vicces, h alig találtam a neten képet erről a gyári garnitúráról, sztem mindenki azonnal nagyobbra cserélte a kupén (a képek szerint), mert a sznoboknak kicsi a 14". Sztem meg nem kell rá nagyobb, a japó gépek amúgy is a gyári kiépítésben a legjobbak. A 96-os Autópiac újságban a teszten ezekkel a felnikkel szerepel.
Még nem megy rá felnire a Hondás fedél, mert túl hosszúak a kerékcsavarok. Megrendeltem a rövideket, de nekem vhogy fedél nélkül jobban tetszik, majd kitalálom..
http://kepfeltoltes.hu/140711/Honda_alu_001j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140711/Honda_alu_002j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azért ekkora gond nem volt, már alig bicegek. :-) Nem szereplek, mert nincs téma, uborkaszezon van.
éreztem,hogy vmi gond lehet,mivel nem nagyon nem szerepelsz az utóbbi időben:)
de remélem azért nem nagy....
megyek.
Még nem vitték el a lottó ötöst, bármi lehet. :-)
Meguntam a Civicen a gyári virsli kereket, s vettem használtan Coupé felniket. Méretben a gyári, s a VTI közt van félúton (185/60 R14), jó kompromisszum lesz a kényelem/teljesítmény vonalon. Fasza BFGoodrich sport gumik vannak rajta.
Nem is meséltem, pár hete sikerült megzúznom az X5-öst az udvaron, magammal együtt. De most se mesélek, csak akkor tudod meg a részleteket, ha eljössz Keri, vagy Csoki bulijára. :-)
Nem biztos, hogy igazad van. Ha nem látja előre a macerát, lehet nekifog. Az neked kár. Akkor is ha végül otthagyja. Ha felméri az információ alapján, hogy mindent kiiktatni negyed óra, akkor hozzá se fog. Keres egyszerűbbet.
Nekem is van a kocsban, csak azért írom, h ne arra építs mindent. Én még az Autolok 2000-t szeretem, az karaj cucc.
a nyílt utcán vagy egy tesco parkolóban erre nem hiszem hogy van módjuk és idejük....másrészt szándékosan nincs felmatricázva semmilyen védelmi eszköz logojával a kocsi, hadd legyen meglepetés a tolvalynak...mondjuk eddig szerencsére sehol ne birizgálták,,,
A sebváltózárat úgy kerülik ki, h elcsípik a váltó bowdeneket (a legtöbbnél olyan), s berakják monnyuk 2-be, s go.
sebességváltózárat csak nagy barmolással lehet tönkre tenni...mabisz minősítése van, szakszervízben tetettem be, sebváltószoknyán csak a zár látszik, minden més alatta van....lezárt állapotban csak hátrafele lehet menni a kocsival, mivel csak rückverc sebváltóállásban zárható....megemelni így is lehet, de azért az mecarás, meg a riasztóm emelésre is riaszt