Sziasztok!
Véletlenül vki nem gondolt arra, hogy venne magának egy Mini Cooper-t? :)
van egy eladóm, alig használt (300km), szalonállapotú, 2014-es. nekem nincs rá szükségem.
akit érdekel írjon privit... árban megegyezünk.
Sziasztok!
Véletlenül vki nem gondolt arra, hogy venne magának egy Mini Cooper-t? :)
van egy eladóm, alig használt (300km), szalonállapotú, 2014-es. nekem nincs rá szükségem.
akit érdekel írjon privit... árban megegyezünk.
A héten megnéztem egy Nissan Pickup-ot, nagyon fel volt szerelve, még tetőablak is volt, ilyet még nem láttam. Vkinek tapasztalat ebben a kategóriában? EZ még azért tecc, mert 133 ló, úgyhogy már az autópályát is bírhatja.
Vicces, h alig találtam a neten képet erről a gyári garnitúráról, sztem mindenki azonnal nagyobbra cserélte a kupén (a képek szerint), mert a sznoboknak kicsi a 14". Sztem meg nem kell rá nagyobb, a japó gépek amúgy is a gyári kiépítésben a legjobbak. A 96-os Autópiac újságban a teszten ezekkel a felnikkel szerepel.
Még nem megy rá felnire a Hondás fedél, mert túl hosszúak a kerékcsavarok. Megrendeltem a rövideket, de nekem vhogy fedél nélkül jobban tetszik, majd kitalálom..
http://kepfeltoltes.hu/140711/Honda_alu_001j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140711/Honda_alu_002j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azért ekkora gond nem volt, már alig bicegek. :-) Nem szereplek, mert nincs téma, uborkaszezon van.
éreztem,hogy vmi gond lehet,mivel nem nagyon nem szerepelsz az utóbbi időben:)
de remélem azért nem nagy....
megyek.
Még nem vitték el a lottó ötöst, bármi lehet. :-)
Meguntam a Civicen a gyári virsli kereket, s vettem használtan Coupé felniket. Méretben a gyári, s a VTI közt van félúton (185/60 R14), jó kompromisszum lesz a kényelem/teljesítmény vonalon. Fasza BFGoodrich sport gumik vannak rajta.
Nem is meséltem, pár hete sikerült megzúznom az X5-öst az udvaron, magammal együtt. De most se mesélek, csak akkor tudod meg a részleteket, ha eljössz Keri, vagy Csoki bulijára. :-)
Nem biztos, hogy igazad van. Ha nem látja előre a macerát, lehet nekifog. Az neked kár. Akkor is ha végül otthagyja. Ha felméri az információ alapján, hogy mindent kiiktatni negyed óra, akkor hozzá se fog. Keres egyszerűbbet.
Nekem is van a kocsban, csak azért írom, h ne arra építs mindent. Én még az Autolok 2000-t szeretem, az karaj cucc.
a nyílt utcán vagy egy tesco parkolóban erre nem hiszem hogy van módjuk és idejük....másrészt szándékosan nincs felmatricázva semmilyen védelmi eszköz logojával a kocsi, hadd legyen meglepetés a tolvalynak...mondjuk eddig szerencsére sehol ne birizgálták,,,
A sebváltózárat úgy kerülik ki, h elcsípik a váltó bowdeneket (a legtöbbnél olyan), s berakják monnyuk 2-be, s go.
sebességváltózárat csak nagy barmolással lehet tönkre tenni...mabisz minősítése van, szakszervízben tetettem be, sebváltószoknyán csak a zár látszik, minden més alatta van....lezárt állapotban csak hátrafele lehet menni a kocsival, mivel csak rückverc sebváltóállásban zárható....megemelni így is lehet, de azért az mecarás, meg a riasztóm emelésre is riaszt
Egyetértek, a casco az jó kármentésre, de a gyári rendszerek, így az immobiliser gyakorlatilag szart sem ér. A tolvajok ismerik azokat a pontokat melyeket meg kell kerülniük, persze lehet ez így van az utólag beépített védelmek esetén is.
nekem Golf-omban immobiliser+riasztó+sebváltózár....riasztót, sebváltózárat minden utcai parkoláskor, de még a garázsba beállás után is élesítem...
bizonyára......
de én minden utolag beszerelt rendszerrel igy vagyok...magyarul,már megjöttem régen ezekből az utcákból...
még 20-22évvel ezelőtt kezdtem utolag beszereltetni pl. akkor 2éves toyotába riasztót-nagy xart nem ért....ha olyan autom volt ami gyári riasztóval birt-az oké volt.
utolagos gázbeszereléssel szintén igy vok-soha.
idén egyik barátom szereltetett chip-et 250ezerért egy komoly volvojába bpesten-vártam a fejleményeket-azt mondja nem eszik kevesebbet,nem is megy jobban....ennyi,pénz az ablakban.
szerintem 100%-os védelmi rendszer nem létezik.
ha uj autot vettem az elmult 15évben szalonból,akkor arra cascot kötöttem 5évig,ha véletlenül pofánvert vki,vagy ellopták volna,akkor még pénz is állt a házhoz...én ebben hiszek.
immobilizert a casco elfogadja,nekem ettől több védelem nem kell,főleg utolag beszerelve.
Egy 150-200 ezer forintos riasztó vagy védelmi rendszer nem csak a 15-20-40 misis autókban tehet jó szolgálatot, egy 3-4 misis autónak ez kb. az 5%-a, amit az ember már mérlegelhet szerintem.
Sokan szinte már vallásosan rettegnek a közös nyomócsöves üzemanyagbefecskedezőktől,
A Deplhi Automotive múltja egészen 1994-ig nyúlik vissza,"-SOKAK SZERINT INKÁBB MARADT VOLNA AZ ANYJUKÁJÁBAN,AKI KITALÁLTA:)
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/07/01/igy_nyomnak_le_minket_a_romanok/
Autók, amiket ma már talán sehol se látsz
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/06/07/autok_amiket_ma_mar_talan_sehol_se_latsz/
nekem nincs...
de soha nem is költenék ilyesmire,ugyan nem is járok 15-20-40misis autoval és soha nem is fogok.
de a pajzs kapcsán, nincs az a dio amit ne lehetne feltörni...
Valakinek van tapasztalata a Pajzs gépjárművédelemmel? Tényleg annyira megbízható amennyire hirdetik (0 ellopott autó)? http://www.pajzs.hu/
Sajnos sehol nem találok normális fórumot ahol valamilyen tapasztalatcsere folyna mert amit találtam ott csak egymást köpködik az emberek.