A német győzelemre tettem a tippszmixen... Az a csoda, hogy nem estek ki. Persze a tippszmixem így is elment...
A német győzelemre tettem a tippszmixen... Az a csoda, hogy nem estek ki. Persze a tippszmixem így is elment...
Fritzek nagyon hervadtak voltak, nem is tudom, ezért képes-e bárki lelkesedni. (Nem is nekik szorítottam...)
Costa Rica viszont lelkes, ahogy azt kell(ene), nekem épp ezért tetszenek.
Mi válogatottunkhoz senkit se hasonlítsunk szerintem, ne bántsunk meg idegen csapatokat...
Olyan színtelen szagtalan eddig nekem a focijuk. Önmagukhoz képest. Brazilokkal is így vagyok.
Nem láttam még tőlük azt a nagy villogást amivel mindig jobbak voltak többi dél-amerikai csapatnál.
Tegnapi meccsek elég izzadságszagúak voltak. :) Németek mit szenvedtek.
Costa Rica nagyon lelkes csapat, igazi meglepetés nekem amit mutatnak mert alapjáraton azt gondoltam volna vb előtt ha hallom C-Rica még mi válogatottunk is lebirkózza őket. :) Hát nem egészen így néz ki a helyzet.
Természetesen Argentínának!
"Mexikó kiesett ez nagy baj, kinek szurkoljak. :) "
Tiszta sor! Ahogy én is, Costa Ricának!
(Persze ők meg a hollandok ellen legközelebb, nem lesz egy sétagalopp... :-( )
Ilyen játékkal nem érdemlik meg a címet . Persze ettől még megnyerhetik ott vannak már a 8 között. Akadozik a gépezet.
Mexikó kiesett ez nagy baj, kinek szurkoljak. :)
Brazilok tényleg gyengék, semmi különös. Neymarra épül az egész csapat. Ha náthás lesz, vagy felbosszantja a nője, akkor végük.
Brazilokat Kolumbia megállítja. Hacsak nem kapják össze magukat, eddig elég impotens focit mutatnak.
Mexikóért de kár. Olyan jó meccseket játszottak.
Nem sok kellett, hogy sikerüljön nekik. Bevallom, a meccs vége felé közeledve egyre inkább nekik szorítottam.
(Mondjuk nekem hót tökmindegy, hogy ki győz és ki nem...)
bakker annyira közel voltam a chilei tippemhez!! :SSSSSSSSS csak egy kapufán múlt hosszabbításban....
Basszus, ezek a brazilok harmat gyengék! Hogy akarnak így vb-t nyerni???
Ma német-amcsi meccsre kíváncsi vagyok, az nagy derbi lesz.
Nagy hülyeséget csinált ezzel a harapással. Lehet ezért nem fogják szerződtetni barca, vagy real. Nem biztos kell nekik egy ilyen harapós csatár. :) Jó játékos pedig, szórja a gólokat.
Pepével egymásra találnának, lenne dolga az orvosi stábnak.
Azért ha mégis a Barcába szerződik,eljátszom a gondolattal,milyen" szép lesz",amikor éppen a Pepét rágcsálja!:)))
Nem tudom ez a Suarez honnan hozza ezt a harapós szokását. Kutyák között nőtt fel vagy nem tudom, nem egyszerű helyen szocializálódott az biztos.
Elvileg nem rosszabb mint lekönyökli , vagy szétrúgja a lábát, lefejeli stb. Csak még szokatlan, unortodox szabálytalanság. :) Kíváncsi vagyok mennyire meszelik el.
Még a goldi kutyánk is le van döbbenve!