Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#706395 matgab Előzmény: #706394

A német győzelemre tettem a tippszmixen... Az a csoda, hogy nem estek ki. Persze a tippszmixem így is elment...

#706394 Csusza Előzmény: #706387

Fritzek nagyon hervadtak voltak, nem is tudom, ezért képes-e bárki lelkesedni. (Nem is nekik szorítottam...)

Costa Rica viszont lelkes, ahogy azt kell(ene), nekem épp ezért tetszenek.

Mi válogatottunkhoz senkit se hasonlítsunk szerintem, ne bántsunk meg idegen csapatokat...

#706389 banyaiz Előzmény: #706376

Olyan színtelen szagtalan eddig nekem a focijuk. Önmagukhoz képest. Brazilokkal is így vagyok.

Nem láttam még tőlük azt a nagy villogást amivel mindig jobbak voltak többi dél-amerikai csapatnál.

#706387 banyaiz Előzmény: #706369

Tegnapi meccsek elég izzadságszagúak voltak. :) Németek mit szenvedtek.

Costa Rica nagyon lelkes csapat, igazi meglepetés nekem amit mutatnak mert alapjáraton azt gondoltam volna vb előtt ha hallom C-Rica még mi válogatottunk is lebirkózza őket. :) Hát nem egészen így néz ki a helyzet.

#706369 Csusza Előzmény: #706366

"Mexikó kiesett ez nagy baj, kinek szurkoljak. :) "

Tiszta sor! Ahogy én is, Costa Ricának!

(Persze ők meg a hollandok ellen legközelebb, nem lesz egy sétagalopp... :-( )

#706366 banyaiz Előzmény: #706343

Ilyen játékkal nem érdemlik meg a címet . Persze ettől még megnyerhetik ott vannak már a 8 között. Akadozik a gépezet.

Mexikó kiesett ez nagy baj, kinek szurkoljak. :)

#706343 Csusza Előzmény: #706339

Brazilok tényleg gyengék, semmi különös. Neymarra épül az egész csapat. Ha náthás lesz, vagy felbosszantja a nője, akkor végük.

#706339 banyaiz Előzmény: #706332

Brazilokat Kolumbia megállítja. Hacsak nem kapják össze magukat, eddig elég impotens focit mutatnak.

Mexikóért de kár. Olyan jó meccseket játszottak.

#706332 Csusza Előzmény: #706325

Nem sok kellett, hogy sikerüljön nekik. Bevallom, a meccs vége felé közeledve egyre inkább nekik szorítottam.

(Mondjuk nekem hót tökmindegy, hogy ki győz és ki nem...)

#706325 rbbj11 Előzmény: #706324

bakker annyira közel voltam a chilei tippemhez!! :SSSSSSSSS csak egy kapufán múlt hosszabbításban....

Basszus, ezek a brazilok…

#706324 Csusza

Basszus, ezek a brazilok harmat gyengék! Hogy akarnak így vb-t nyerni???

#706222 banyaiz Előzmény: #706205

Nagy hülyeséget csinált ezzel a harapással. Lehet ezért nem fogják szerződtetni barca, vagy real. Nem biztos kell nekik egy ilyen harapós csatár. :) Jó játékos pedig, szórja a gólokat.

Pepével egymásra találnának, lenne dolga az orvosi stábnak.

#706205 Kiss Zoltán Előzmény: #706175

Azért ha mégis a Barcába szerződik,eljátszom a gondolattal,milyen" szép lesz",amikor éppen a Pepét rágcsálja!:)))

köszönöm aki segített :)…

#706186 Ibiza

köszönöm aki segített :)

a 4es döntöket szoktam nézni.

#706175 banyaiz Előzmény: #706138

Nem tudom ez a Suarez honnan hozza ezt a harapós szokását. Kutyák között nőtt fel vagy nem tudom, nem egyszerű helyen szocializálódott az biztos.

Elvileg nem rosszabb mint lekönyökli , vagy szétrúgja a lábát, lefejeli stb. Csak még szokatlan, unortodox szabálytalanság. :) Kíváncsi vagyok mennyire meszelik el.