Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#705849 banyaiz Előzmény: #705801

Szerintem utána. Azért mert a vágyakat nehéz tökéletesen kiszolgálni a témában, de előtte beszélni hetet havat minden logikát nélkülözve, számokat stb azt lehet.

Ezért nem léptek országgyűlési előtt sem. Persze terelésnek jó volt ez a jogi döntésre várunk szöveg.

#705848 banyaiz Előzmény: #705783

Nem látom a sajtó ledöbbenését vagy ilyesmi, ez a hihetetlen. Befásult már mindenki.

Egy komoly cikkben kellene szembesíteni őket, hogy akkor most mit is akarnak mert egyik mondat ellentmond a másiknak. Vagy én vagyok túlzottan maximalista? Nem hiszem. :)

#705801 walex Előzmény: #705745

Gondolom, véletlenül majd pont az önkormányzati választás előtt lesz megoldva, hogy a sok, "szegény, szerencsétlen devizahiteles" (akiknek biztos pisztoly tartottak a fejükhöz, amikor aláírták a szerződéseket) szavazata a megfelelő helyre kerüljön, ha már nem lehet minden héten átszabni a választási rendszert úgy, hogy nekik jó legyen.

#705782 banyaiz Előzmény: #705774

Egyébként vsz ahogy közeledik az önkormányzati választás számíthatsz arra, hogy a szomorú valóság, és a számok stb helyett inkább a politikai nagy szövegeket nyomják. Sajnos ez nem túl szerencsés helyzet. Otp-t vsz párszor megzúzzák majd ökörségekre.

Van rá egy fogadásom, hogy a csomaggal majd a választás után jönnek ki. Addig csak a szájkarate.

#705781 banyaiz Előzmény: #705774

Az megint egy egyéni ízlés kérdése, hogy valaki vevő e arra, hogy egy döntéshozó aki részt vesz ezt az ügyet rendező bizottságban 2014-ben (mikor 2008-ban indult a balhé) azt adja elő, hogy a számokra vonatkozó becslést még el kell készíteni.

Megdöbbentő gondolat, hogy ez akár valóság is lehet, de ha nem az akkor is ilyet szólni azért az mutat egy színvonalat. :)

#705780 banyaiz Előzmény: #705774

Ezek a nyilatkozatok a hallgatóság totális hülyének nézésével érnek fel.

Azokra a momentumokra reagál a piac pozitívan vsz , hogy megjelenik az is a dumában, hogy a költségvetés is részt vállal, megjelenik az, hogy az egész mentés nem okozhat elviselhetetlen terhet, illetve folyamatosan megjelenik az is, hogy a dev hiteles nem járhat jobban a mentéssel mint a Ft hiteles.

Mivel piac már elvégezte a matematikai műveleteket tudja, ha ezeket a kritériumokat valóban be is tartják akkor lekorlátozza a mozgásteret elég szépen.

Na most ,hogy ezzel nincs összhangban a nyilatkozatban elhangzott egyéb mondandó, és vannak benne mindenféle politikai kirohanások az egy dolog. :)

2 lehetőség van : 1. azért nincs mert valóban ennyi idő kevés volt egyáltalán a kiinduló számok megismeréséhez derék politikusainknak ezért beszélnek zöldségeket, 2. a hallgatóságot nézik tök hülyének. Vagy a kettő kombinációja.

#705774 Janicroft Előzmény: #705745

Erre én is felkaptam a fejem ma! Nézem miért emelkedik az OTP majdnem 2%-ot, látom valamilyen hírportálon hoy emelkedik az OTP mert újabb részletek láttak napvilágot a devhiteles mentőcsomagról. Elolvastam, hát nekem kurvára semmi pozitívum nem jött le ebből a nyilatkozatból, pláne hogy ilyet nyilatkozik ez a szánalmas ember hogy: "Amikor arról kérdezték, kibírja-e ezt a terhet a bankszektor, úgy válaszolt: "Bízunk ebben. "

Hát a jó büdös k. anyjában bízzon, ez nem így működik!! Majd rápróbálnak aztán vagy bejön vagy nem? Ennyi tehetségtelen semmirekellő f*szkalapot mint a mi (szak)politikusaink, még nem láttam. ezeket elküldenénk bárhova dolhozni, az első nap páros lábbal rugdosnák ki őket, mert semmihez nem értenek. Ahogy te is mondtad banyaiz: évek óta erről pofáznak, és akkor még van képük ilyet lenyilatkozni hogy nem számolták ki, de bíznak benne hogy kibírja a bankrendszer? hát bazdmeg ez megalol.

Elnézést mindenkitől a trágár stílus miatt de ez most kib*szta a biztosítékot nálam.

#705749 banyaiz Előzmény: #705745

Még ami számomra igen humoros, hogy a Ft hiteleknél is ugyanúgy 2008 után meghúzták a bankok az egyoldalú kamatemeléseket. Hasonló nagyságrendben azoknál is emelték a kamatmarzsot. Ezekről egy büdös szó nem esik.

Jó hát ez most nem slágertéma, hogy mi van a Ft hitelekkel belátom, de sok csemegét tartogat ez a politika igazságot tesz a hitelügyekben mint Mátyás király történet. Egy valódi aranybánya :)

http://www.portfolio.h…

#705745 banyaiz

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/durvan_jol_jarhatnak_a_devizahitelesek.200339.html

"mondta Gulyás Gergely, aki részt vesz az őszre várható devizahiteles csomag kidolgozásában. A 400 milliárdos becslés nem a kormány sajátja, erről még nem készítették el saját becslésüket."

Azért ez példátlan a maga nemében. 4 éve kormányoznak, 1 éve dumálnak a végső mentésről, és még a matekot el sem végezték mi mennyi? :) "nem készítették a saját becslésüket". Még mondja vki , hogy nem parasztvakítás volt bedobni ezt az egész témát tavaly nyáron.

Min gondolkodnak ha becsléseik sincsenek a számokra? Ilyet beszélni egy Parlamentben . Van mindig lejjebb.

Re: Árfolyam

#705739 Ricsi Előzmény: #705737

Hihetetlen lassú ez a magyar tőzsde, olyan igazi nyugdíjas foglalkozás ezt kezelgetni :)