Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#705861 banyaiz Előzmény: #705827

:D, még sor kerülhet rá.

Rég volt már TV székház ostrom. Mészáros vagyonosodásáról készül híradás miatt felbőszült nép közfelkiáltással teljesen spontán elhatározásból elfoglalja a gonosz rtl székházat:)

#705827 Láma Előzmény: #705819

Azonnal szeretnék egy birkamenetet a gyarmatosító csatorna ellen a békéért.

Ügynöklistákon valószínű…

#705817 walex

Ügynöklistákon valószínűleg nagyobb nevek lehetnek még a szétszakadt szocik részéről is, különben mindkét komcsi banda már rég nyilvánosságra hozta volna. Más magyarázat nincs arra, hogy 24 évvel a "rendszerváltás" után még mindig a szőnyeg alá söprés megy.

#705759 Margaretta Előzmény: #705757

A legbosszantóbb talán az, hogy akik a hivatalokban ülnek nem értenek a területükhöz.

Ha nem magad nézel utánna a törvényeknek, tennivalók mikéntjének, nem lehetsz biztos benne, hogy jó tájékoztatást kapsz.

Viszont az elmarasztalásban, büntetésben, dörgedelmes fenyegetésekben iszonyat nagy arcok.

#705757 rbbj11 Előzmény: #705756

Nem állítottam, h. elözöeket jobban szerettem volna, vagy más lett volna.

De ha már itt tartunk, sokban más volt. Lehet hogy még többet loptak, de legalább nem fertöztek meg minden területet, mint egy rákos daganat: legalább oktatásban nem volt megszabva, hogy csak pajtások könyveit lehet venni, legalább nem egy nyelviskolát hoztak helyzetbe az egész országban, és eddig is hegyekben állt az admin, de még épp megcsinálható volt, most már nem az. Ugyanazokban a munkakörökben dolgozom, és évröl évre nött a hivatalokkal a tennivaló, különösen utóbbi 12 hónapban. Egy vicc már az egész, vmilyen hivatalba akkor is be kell jelenteni vmit, ha levegöt veszünk. Bár mint mondják, nem fizetéskötelezett, és k.ra semmi értelme, de rabolja az idöt keményen. Csak a mezgaz vállakozásinkban mondom mennyi az új: földmüves nyilvántartásba vétel, NEBIH bevallás, NEBIH bejelentkezés feldolgozás miatt, takarmány miatt, földhasználói nyilatkozat, termésbecslési lapok (NAK), azonossági nyilatkozat (MVH)földhasználói, NAK bevallás, közjegyzöi regisztráció!!!!!!!!!!!! és még sorolhatnám, ezek mind nem voltak, és már így is örület volt a bürokrácia!!! Lehet az alkalmazottak nem látnak semmit a cégek tehernövekedéseibüöl, én sajnos saját börén érzem, te nem is érezheted.... nem beszélve olyan b.f.okról, hogy új adók tömege jött képbe, amit fizetnem kell..

KSH kérdöivek számottevöen hosszabbak lettek,

#705756 matgab Előzmény: #705752

mert az előtte lévő 20 évben ez aztán teljesen másként volt...

Annyi volt a különbség, hogy azok elvették mielőtt csörgött volna...

#705752 rbbj11 Előzmény: #705742

" Ez a kormány agresszív csövesként utolér mindenkit, akinek csörög valami a zsebében." pontosan így érzem én is kb. 4 éve, saját börömön...***** nemzeti neokomcsik

#705748 banyaiz Előzmény: #705742

Mondjuk azt nem tudom mszp 8 év alatt mik mentek a híradóikban. Politizáltak akkor vagy csak a 8 lábú kecske és a halálos baleset ment.

Első időkre emlékszem, hogy mekkora szám volt, hogy több csatornán van híradó, és más stílus, ki lesz a legnézettebb mikor bejött tv2, rtl stb.

De aztán utóbbi években már nem nagyon nézek híradót.

#705747 banyaiz Előzmény: #705742

Zsebüket közvetlenül nem érintette. Vhogy úgy lehettek vele Németo-ban Rtl főhadiszálláson, hogy furcsa dolgok zajlanak ezen a provincián , de hát amíg jön a profit addig mutassunk inkább a híradóban mást.

Szerintem akinek eddig ezek nem tűntek fel azoknak már mindegy, hogy most a híradóba beteszik e, vagy sem.

Esetleg ha a Barátok köztbe is beviszik akkor talán talán eljut még a megcélzott közönséghez. :) Bár nehezen tudom elképzelni létezik olyat életforma akinek ez újdonság amiket mostanában előszedtek. Elképzelem rácsodálkozik arra, hogy tényleg ilyen dolgok történtek? :)

Kissé esemény után vannak.

www.hir24.hu/belfold/201…

#705706 walex

www.hir24.hu/belfold/2014/06/18/megjosoltuk-hogy-ma-rogannak-megy-neki-az-rtl/