Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #705756

Nem állítottam, h. elözöeket jobban szerettem volna, vagy más lett volna.

De ha már itt tartunk, sokban más volt. Lehet hogy még többet loptak, de legalább nem fertöztek meg minden területet, mint egy rákos daganat: legalább oktatásban nem volt megszabva, hogy csak pajtások könyveit lehet venni, legalább nem egy nyelviskolát hoztak helyzetbe az egész országban, és eddig is hegyekben állt az admin, de még épp megcsinálható volt, most már nem az. Ugyanazokban a munkakörökben dolgozom, és évröl évre nött a hivatalokkal a tennivaló, különösen utóbbi 12 hónapban. Egy vicc már az egész, vmilyen hivatalba akkor is be kell jelenteni vmit, ha levegöt veszünk. Bár mint mondják, nem fizetéskötelezett, és k.ra semmi értelme, de rabolja az idöt keményen. Csak a mezgaz vállakozásinkban mondom mennyi az új: földmüves nyilvántartásba vétel, NEBIH bevallás, NEBIH bejelentkezés feldolgozás miatt, takarmány miatt, földhasználói nyilatkozat, termésbecslési lapok (NAK), azonossági nyilatkozat (MVH)földhasználói, NAK bevallás, közjegyzöi regisztráció!!!!!!!!!!!! és még sorolhatnám, ezek mind nem voltak, és már így is örület volt a bürokrácia!!! Lehet az alkalmazottak nem látnak semmit a cégek tehernövekedéseibüöl, én sajnos saját börén érzem, te nem is érezheted.... nem beszélve olyan b.f.okról, hogy új adók tömege jött képbe, amit fizetnem kell..

KSH kérdöivek számottevöen hosszabbak lettek,