Azt tudom. 19200nál vetted, majd 19.000nél újra kb.
Sok pénzt magunknak, vagy shortos kollégáinknak!
Valakinek nyerni kell.
Holnap este FED!
Azt tudom. 19200nál vetted, majd 19.000nél újra kb.
Sok pénzt magunknak, vagy shortos kollégáinknak!
Valakinek nyerni kell.
Holnap este FED!
USD/HUF és EUR/HUF napos ékek tetején dojik (nálam).
http://postimg.org/image/wcy7bwvmf/full/
Kamatok még csökkennek, dkj történelmi mélységben, makrok javulnak minden nap. Államadósság viszont nő tovább, ez ami negatív. De mint mondtam USAban is csúcson az államadósság és mégis csúcson az indexek kint.
Csak leírtam mik járnak a fejemben, miket látok. DAX szintén.
Fibo 38.2 Bux naposon:
http://postimg.org/image/q9rijx9zz/full/
S&P szintén 38.2es fiboról vissza:
http://postimg.org/image/ldd6g49jz/
Lehet benézem.. előfordulhat..
Van valaki még longban?
Ma 843-850nel vettem pár kontit meg, de most mar tele leszek.
Pár száz pont fedezeti pénzt hagytam csak.
Köszi, elkerülte a figyelmemet.
Mindegy, és a múlt péntek óta lezáratlan shortban vagyok.
Előtte is shortoltam, csak azokat már nyerőben zártam.
erre is céloztam a forgólódás alatt...igen nagy minuszban lettek akkor kitéve, és semmi okot nem látok rá, miért épp most? Azért nem megy sehova az indexünk, mert döglött, nulla likviditás
Az utolsó infóim rólad a full short volt.
Most meg azt írod, hogy longban vagy mindig.
Hát, nem tudok kiigazodni rajtad.
Azt sem írtad meg, pedig kérdeztem, hogy hol zárod az iszonyat sok shortodat.
(Pedig én is onnantól shortolgatok, ahonnan te írtad, hogy shortolsz. Meg még nyertem is rendesen.)
Na, erről ennyit.
elég sokat forgolódtok...nekem még mindig u.az a pozim van
Profit stop bent van.
Én meg még longban mindig alig 18900alatti átlaggal.
Tegnapi nap elég jó volt, ma meg elég rossz.
Nem értem. tegnap minden esett, mi emelkedtünk, ma emelkednek, mi estünk.
Fura, mert mára másra számítottam itthon.
Így a mai nap csalódás nekem,a BÉTen. Nyugat az azt csinálta, amit vártam.
Ez van.
Valamelyikünk bukni fog ,-)
Üdv.
igen, az a jegybanki stimulus aminek a szárnyán repült/repül a tőzsdék java része hatalmas erő, képtelenség a realitást tükröznie a börzéknek (de lehet hogy a realitást illetően én vagyok eltévedve!!! és ez az állapot mutatja a valóságot ) míg ekkora pénzmennyiség forog a rendszerbe és keresi a helyét, ott tartunk hogy valóban megvesznek mindent, lassan az ész nélküli űbergigaoptimizmus a fellegekbe repít mindent nem foglalkozva a geopolitikai és egyéb gondokkal feszültségekkel. A kérdés a folytatás, valóban jön-e a tisztító tűz ( kéne hozzá valami igen erős indok ) avagy kisebb 3-5% korr és tovább föl. Nyitva kell/kéne lenni mindenre :)
...kiderül
Én már múlt péntek óta shortolgatok, így magasabb az átlagom, de már kezdem unni ezt a tötymörgést.
visszanyíltak a shortok 18900 körüli átlaggal( nálam ) igaz a múltkori pakk fele csak, leginkább biztonsági okokból, de valami féle zavart érzek a dolgok menetében, napokon belül egy kiadósabb pofonra számítok béten
Még bőven benne vagyunk a napos ékedben.
Ma nem értem rá ker.rendszert bekapcsolni. Most is telorol vagyok. Látom volt 950nel hati, de ott ennyit mint ami mar van el sem tudtam volna adni, de feljebb várom legalább dupla tolta 19200-400 fele, bár nyugat megcsinálta celaramat. Majd megnézem gépen mi hol tart. A forgalom alacsony, ez a haromszogelodest megerősíti tegnapi képem szerint. Nem látok képet, hogy benne vagyunk e a napos ekemben, de gondolom igen.