Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#705647 Hathor Előzmény: #705645

Azt tudom. 19200nál vetted, majd 19.000nél újra kb.

Sok pénzt magunknak, vagy shortos kollégáinknak!

Valakinek nyerni kell.

Holnap este FED!

#705646 Hathor Előzmény: #705643

USD/HUF és EUR/HUF napos ékek tetején dojik (nálam).

http://postimg.org/image/wcy7bwvmf/full/

Kamatok még csökkennek, dkj történelmi mélységben, makrok javulnak minden nap. Államadósság viszont nő tovább, ez ami negatív. De mint mondtam USAban is csúcson az államadósság és mégis csúcson az indexek kint.

Csak leírtam mik járnak a fejemben, miket látok. DAX szintén.

#705629 Hathor Előzmény: #705617

Van valaki még longban?

Ma 843-850nel vettem pár kontit meg, de most mar tele leszek.

Pár száz pont fedezeti pénzt hagytam csak.

#705612 Margaretta Előzmény: #705608

Köszi, elkerülte a figyelmemet.

Mindegy, és a múlt péntek óta lezáratlan shortban vagyok.

Előtte is shortoltam, csak azokat már nyerőben zártam.

#705607 rbbj11 Előzmény: #705605

erre is céloztam a forgólódás alatt...igen nagy minuszban lettek akkor kitéve, és semmi okot nem látok rá, miért épp most? Azért nem megy sehova az indexünk, mert döglött, nulla likviditás

#705605 Margaretta Előzmény: #705598

Az utolsó infóim rólad a full short volt.

Most meg azt írod, hogy longban vagy mindig.

Hát, nem tudok kiigazodni rajtad.

Azt sem írtad meg, pedig kérdeztem, hogy hol zárod az iszonyat sok shortodat.

(Pedig én is onnantól shortolgatok, ahonnan te írtad, hogy shortolsz. Meg még nyertem is rendesen.)

Na, erről ennyit.

#705598 Hathor Előzmény: #705596

Én meg még longban mindig alig 18900alatti átlaggal.

Tegnapi nap elég jó volt, ma meg elég rossz.

Nem értem. tegnap minden esett, mi emelkedtünk, ma emelkednek, mi estünk.

Fura, mert mára másra számítottam itthon.

Így a mai nap csalódás nekem,a BÉTen. Nyugat az azt csinálta, amit vártam.

Ez van.

Valamelyikünk bukni fog ,-)

Üdv.

#705597 Borska Előzmény: #705596

igen, az a jegybanki stimulus aminek a szárnyán repült/repül a tőzsdék java része hatalmas erő, képtelenség a realitást tükröznie a börzéknek (de lehet hogy a realitást illetően én vagyok eltévedve!!! és ez az állapot mutatja a valóságot ) míg ekkora pénzmennyiség forog a rendszerbe és keresi a helyét, ott tartunk hogy valóban megvesznek mindent, lassan az ész nélküli űbergigaoptimizmus a fellegekbe repít mindent nem foglalkozva a geopolitikai és egyéb gondokkal feszültségekkel. A kérdés a folytatás, valóban jön-e a tisztító tűz ( kéne hozzá valami igen erős indok ) avagy kisebb 3-5% korr és tovább föl. Nyitva kell/kéne lenni mindenre :)

...kiderül

#705596 Margaretta Előzmény: #705595

Én már múlt péntek óta shortolgatok, így magasabb az átlagom, de már kezdem unni ezt a tötymörgést.

visszanyíltak a shortok …

#705595 Borska

visszanyíltak a shortok 18900 körüli átlaggal( nálam ) igaz a múltkori pakk fele csak, leginkább biztonsági okokból, de valami féle zavart érzek a dolgok menetében, napokon belül egy kiadósabb pofonra számítok béten

#705583 Hathor Előzmény: #705578

Ma nem értem rá ker.rendszert bekapcsolni. Most is telorol vagyok. Látom volt 950nel hati, de ott ennyit mint ami mar van el sem tudtam volna adni, de feljebb várom legalább dupla tolta 19200-400 fele, bár nyugat megcsinálta celaramat. Majd megnézem gépen mi hol tart. A forgalom alacsony, ez a haromszogelodest megerősíti tegnapi képem szerint. Nem látok képet, hogy benne vagyunk e a napos ekemben, de gondolom igen.