Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: Mindenki lakást akar venni

#705690 Hathor Előzmény: #705479

Kirobbanó optimizmus az ingatlanpiacon - Itt vannak a számok!

2014. június 18. 15:20

Az ingatlanosok többsége mára már optimista a jövőt illetően a legfrissebb Market Sentiment Survey szerint. Az Eltinga, a Portfolio.hu és az RICS közös kutatásából kiderül, hogy az irodapiac prémium szegmenseiben a bérleti díjak nem csak hogy elérték a mélypontot, de már szabad szemmel is jól látható mértékben emekedni kezdtek. Itt vannak a legújabb számok a hazai ingatlanpiacról!

http://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/kirobbano_optimizmus_az_ingatlanpiacon_itt_vannak_a_szamok.5.200285.html

Én Pécs környékén kerese…

#705519 Margaretta

Én Pécs környékén keresek egy jó lakást, vagy házikót kb. 13millióért garázzsal.

Nappali-félszobás is megfelelne.

Meg, ha bemegyek megnézni, azt gondoljam, pont ilyenre vágytam:)

Hiába böngészek, nem találok ilyet.

Re: nincs cím

#705518 matgab Előzmény: #705510

ezeket a 2. kerületi lakásokat hidd el nem az egyetemista gyerekeknek veszik hidd el!

Inkább én a kamatok esésével magyarázom, hiszen többé kevésbé én is ezért keresek most, mert míg eddig az évi 10-12% kamat mellett egy 10 milliós betét kamataiból béreltem egy 25-30 milliós lakást, addig most ezekkel a 2-5%-os kamatokkal meg 30 millás betétet kellene fenntartani ugyanehhez.

Ha meg már választanom kell, hogy betétből és annak kamatából béreljek valamit, vagy ugyanabból az összegből vásároljak valamit, akkor inkább veszek.

#705517 Ddavid Előzmény: #705499

A jó lakások mindig elkelnek időben és rendes áron sajnos.

Ibiza az okosparasztos dologra meg annyit, hogy lehet kevesebb a stressz a befektetésével úgy mit a tőzsdével és csak beton/tégla ami tartós és megmarad...

#705516 matgab Előzmény: #705499

no mindegy, árversenybe nem megyek bele.

Lesz itt még jó lakás jó áron...

Vagy veszek 2 kicsi de menőt a belvárosban, azokat kiadom és abból bérlek

#705511 Ibiza Előzmény: #705506

ha felhívod akkor jelentkezik az ügynök és szerződést akar kötni..sokfelé vannak..lakást vennék a környéken..felhívod..persze egy vigéc..vevője nincs csak főnöke cseszteti új szerződésekért...

#705510 Ibiza Előzmény: #705499

nyaralás elötti kapkodás.. meg az egyetemistáknak veszegetnek.

okosparaszt kitalálja..geyrek feljön iskolába..lakást megvesz..mellé két másik gyerek kifizeti teljes költséget meg zseppénz....ócsóbb meg nem lesz..ha meg talál munkát pesten akkor lakás is megvan.

#705499 matgab Előzmény: #705495

felhívtam még egyet, az tegnap kapott rá komoly ajánlatot...

Mi van megkezdődött Magyarország felvásárlása, vagy mi?

őszre várják az eus pénz…

#705495 Ibiza

őszre várják az eus pénzeket, kitáraznak a lakásba fektetők.

A jó helyen jó áron árult lakás mindig elfogyott.. azok ára le sem ment.

ingatlan deviza részvény hármasában forognak a pénzek..

#705490 matgab Előzmény: #705480

Az ár tetszene, de kicsit nagyobbat keresek, sokkal csendesebb, zöldebb, kicsit hegyesebb részen, kertkapcsolattal. :-)

#705480 KawaBazsy Előzmény: #705477

Bnő lakása XI. Bartók Béla úton nem érdekel? Kőház, jó helyen, belső udvar, 58 nm, 2,5 szoba, villanyos pont előtte, kicsit hátrébb meg a 4-es metró. Olyan 17 pénz körül van az ára..

#705479 Hathor Előzmény: #705477

Szóltam időben, hogy vegyetek :D

Most meg szaladtok az ingatlan után ,-)

#705477 matgab Előzmény: #705343

Őrület, megint elhappoltak egy lakást előlem, pedig alig 1 hete tették fel a hírdetést és nem átlag 10-15 milliós lakásról volt szó...

Egy jó helyen egy jó lakást pillanatok alatt felszív a piac mostanában.

Ez már a 4. lakás, ami elugrott az orrom elől...

#705343 Bendeguz Előzmény: #705251

nem és nem is veszek. helyette bérlek autót, amikor kell és így is jobban járok. nem normálisak az osztrák biztosítás árak :(

#705193 Bendeguz Előzmény: #705160

Ha volna pénzem és azt Budapesten tartanám, én is tuti lakást vennék, akár hitelre is. De nem fogok, mert ugyanannyiért Miamiban is lehet venni óceánra nézőt :)