Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: Pajzs technológia

#706422 Janicroft Előzmény: #706419

Egyetértek, a casco az jó kármentésre, de a gyári rendszerek, így az immobiliser gyakorlatilag szart sem ér. A tolvajok ismerik azokat a pontokat melyeket meg kell kerülniük, persze lehet ez így van az utólag beépített védelmek esetén is.

nekem Golf-omban immobil…

#706421 Euroman

nekem Golf-omban immobiliser+riasztó+sebváltózár....riasztót, sebváltózárat minden utcai parkoláskor, de még a garázsba beállás után is élesítem...

#706419 Sumér harcos Előzmény: #706413

bizonyára......

de én minden utolag beszerelt rendszerrel igy vagyok...magyarul,már megjöttem régen ezekből az utcákból...

még 20-22évvel ezelőtt kezdtem utolag beszereltetni pl. akkor 2éves toyotába riasztót-nagy xart nem ért....ha olyan autom volt ami gyári riasztóval birt-az oké volt.

utolagos gázbeszereléssel szintén igy vok-soha.

idén egyik barátom szereltetett chip-et 250ezerért egy komoly volvojába bpesten-vártam a fejleményeket-azt mondja nem eszik kevesebbet,nem is megy jobban....ennyi,pénz az ablakban.

szerintem 100%-os védelmi rendszer nem létezik.

ha uj autot vettem az elmult 15évben szalonból,akkor arra cascot kötöttem 5évig,ha véletlenül pofánvert vki,vagy ellopták volna,akkor még pénz is állt a házhoz...én ebben hiszek.

immobilizert a casco elfogadja,nekem ettől több védelem nem kell,főleg utolag beszerelve.

#706413 Janicroft Előzmény: #706407

Egy 150-200 ezer forintos riasztó vagy védelmi rendszer nem csak a 15-20-40 misis autókban tehet jó szolgálatot, egy 3-4 misis autónak ez kb. az 5%-a, amit az ember már mérlegelhet szerintem.

#706407 Sumér harcos Előzmény: #706404

nekem nincs...

de soha nem is költenék ilyesmire,ugyan nem is járok 15-20-40misis autoval és soha nem is fogok.

de a pajzs kapcsán, nincs az a dio amit ne lehetne feltörni...

Pajzs technológia

#706404 Janicroft

Valakinek van tapasztalata a Pajzs gépjárművédelemmel? Tényleg annyira megbízható amennyire hirdetik (0 ellopott autó)? http://www.pajzs.hu/

Sajnos sehol nem találok normális fórumot ahol valamilyen tapasztalatcsere folyna mert amit találtam ott csak egymást köpködik az emberek.

Re: nincs cím

#705274 Láma Előzmény: #705255

Tegyél bele fuchs-ot. Kiskerben kevésbé ismert, de vw csoportnak mercinek hondának gyári beszállítója első töltésre. Sőt a gyártáshoz szükséges kenőanyagokat is a fuchs-tól veszik az autógyárak. Hondáról nincs infom, de vw csoport és merci is a gyári olajnormát a fuchs-al közösen dolgozta ki. Próbát megér. Én évek óta ezt használom. Ha gyáraknak jó, akkor talán később is megfelel. :)

#705261 Sumér harcos Előzmény: #705255

semmi tipp sajna az általad emlitett márkára...

egyik gyári vmi ujfajta suzuki olaj....

másik elf....

egy vmin soha nem sporolok,az az olaj és olajcsere,tipusnak megfelelő:)

#705255 KawaBazsy Előzmény: #705242

A teszt szerint nem megy, 12 s a 0-100, s 4200-at forog 130-nál (Honda 3200-at) Nem ellenfél. :-)

Olajat kell cseréljek, s ki akarom próbálni az Eneos csúcs olaját (Sustina). Vkinek vmi tipp jó beszerzési forrásra?