Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#704972 rbbj11 Előzmény: #704970

rengeteg szolgaltato van, legtöbb felületen angol is valaszthato nyelvnek

Barmelyik, amelyik xetra-hoz közvetlen hozzaferest ad, jo. Nekem comdirect-nel van, valszeg van olcsobb szolgaltato is, de en mar lusta vagyok valtani, mert mar nem a nemet es nem a certifikatok a fö piacom, ahogy korabban, hanem usa.

#704970 Ibiza Előzmény: #704963

jelenleg elvagyok ezzel az erstés rendszerrel..elérem az etf-eket is..a hektikus mozgásban lehet jól keresni.. a certik kiütése sok esetben nem azokon a szinteken van ahol én látom a fontos szintet..

pl legutóbb a dax-os certi..a 10k tudtam 3-4x nem viszi át..de ha 950 lesz akkor már vonzza a 10k..kerestem vele jópárszor..ennek a kiütése jó helyen volt ..de a másik a 10250es kiütés az már nagyon magas volt viszont már szépen mozgott..

röfögök csak németül..melyik számlára gondolsz?

#704963 rbbj11 Előzmény: #704947

tényleg láttam már én is hasonlókat, ezért is röhejesek hazai kibocsátású certik...

Miért nem nyitsz egy német számlát, ahol sokkal kisebb a spreadek, sokkal likvidebbek a certik, nagyobb a választék, valóban likvid és valóban folyamatos az árjegyzés?!

#704947 Ibiza Előzmény: #704940

azt is észrevettem ha nagyobb pakkot rakok be akkor az árjegyző gyorsan elugrik a kötés elöl :)..nem vicc..és függetlenül az instrumentum mozgásától.. már kiismertem

igen harcolni kéne...de néha rám is rám öntöttek jóárú pakkot.

#704940 rbbj11 Előzmény: #704932

hat en arra nem jatszanek, akik epp benn vannak: ad1 nem eleg likvid, ad2 jelentosen elterhet az arjegyzoi artol, aki par peccel kesobb megjelenik, ad3 inkabb reklamalnek az arjegyzonel es karteritest kovetelnék...en mar kaptam is párszor, ugyanis kötelessége a folyamatos jegyzés

#704932 Ibiza Előzmény: #704925

ez nem teljesen igaz..sok esetben hiányzik az árjegyző..ha elegendő ajánlat van bent, vagy nagy mozgások vannak akkor egy jódarabig nincs árjegyző. Tegnap a hektikus mozgásban nem az árjegyzővel kereskedtem ahogy a kötéseket láttam.

#704926 rbbj11 Előzmény: #704908

Én továbbra is várom, nem kattogott ki elég certi stopja, amik inkább 10010 környékén indulnak. Nem a vevők fogytak el, hanem ahogy beszéltük is, fontos pszichó és egyéb szint, biztos vagyok benne, h. sok shortos védte a poziját. A lefordulást követő feltámadás nekem inkább arra jel, hogy kistopolódást megelőzve, átkötötték a shortjaikat a sikeres "lefordítást" követően, az időnyerés alatt.

#704925 rbbj11 Előzmény: #704878

attól felesleges tartanod, hogy magadnak vinnéd fel a piacot certiben, írhatsz ide akármit, fórumosok nem fogják elmozdítani az árjegyzőt ;) Az árjegyző garantálja az árat és a likviditást, nem az árjegyzői árak közé ékelődő spekik árával és mozgásával kell számolnod

#704908 Ricsi Előzmény: #704875

Konkrétan nem erre válaszolok, de neked.

Amikor valamelyik nap mondtam, 10 K-ról visszaejtik, pont ilyenre gondoltam, mint ami ma történt. Átrántották, majd elfogytak a vevők, és vissza is esett szépen jó 100 pontot.

Megjegyzem, a TMA fölött vagyunk 26 napja, így most szerintem esedékes, hogy lefelé átlépjük pár napra. Mai értéke jelenleg: 9 749. Persze semmi nem kötelező, de én most le várom.

#704878 Ibiza Előzmény: #704875

kicsit komolyabban..

amikor bekötött berakom általában ha gép elött vagyok..

előre sajnos nem lehet..kicsi a piac..nem viszem fel magamnak a piacot..

ma reggel csöndesen eladoggattam a certiket..egyik nulla közeli a másik az bukós -11%-os ..egy kisebb az pluszos.. tudtam kamatdöntére felmegy a dax...90% várta..benne volt az is ellenkezőt döntenek..erre beraktam fentre vételi stopokat..lentre meg vételeket..2,5 pakkom volt 3-at vettem..utána ezeket +10-18%-al eladogattam..

minden instrumentumban pakkokban gondolkodom..ha 100db kell vagy ezer akkor sávosan veszem..amíg el nem éri a pakkméretem..ott átlagolom az árát..és azt már együtt kezelem..kb meghatározom magamban mekkora összeget szánok egy témára..25-30%kp-t mindig tartok..meglepikre..

ilyen hektikus mozgások miatt szép a tőzsdézés..a DT csak ezért jó..amúgy én a swingekben hiszek..vagy a hosszabb beleülésekbe..de az unalmas..

mindig leng az inga..

#704875 rbbj11 Előzmény: #704866

hidd el, senkit nem érdekel...ha elöre beirod, hogy egyaltalan nyitni szanekozol 10k-n, mennyit es milyen stoppal, az erdekelne vkit. Igy utolag beirni, hogy faja gyerek vagy, mert megint kerestel, csak szanalmas...es mar unalmas is, mert allandoan ezt olvasni itt...

csodálatos..eladtam viss…

#704870 Ibiza

csodálatos..eladtam visszavettem eladtam..szép pénz..azért zárásban visszaveszem ha visszamegy..leng az inga..