Én zártam a shortot 19125-ön.
Én zártam a shortot 19125-ön.
USA is mit csinált már?
Tuszakolták a napi aljat még délután is, majd 4kor upside és fel napi maxra, egy pillanat alatt.
Mindjárt bézs könyv, majd holnap EKB
Na működik az oldal végre.
Óriási nagy szopás volt ma megint ez a kamattágulás és illikviditás.
Tegnapi zászló letört, meg is csinálta BUXban célárát kb, mikor 0.9%mínuszban volt BUX, de hati reménytelenül visszavehető volt. 1-1-1-1eladó 1-1-1-1-1vevő.
No komment. Az én pakkommal ma semmit nem lehetett kezdeni. A reggeli -50pontról kitágult a KT +100-150re. Mellé ha éppen zárni akartam volna már jöttek be a vevők, de eladó sehol.
900konti volt a napi forgalom? Hát nem mondom el mennyit akartam zárni :D
Ez van, ezt kell szeretni.
Elértük kb a fej-váll nyakvonalat is.
Bár szerintem 18.900os nyakvonalon kellett volna pihegnie Buxnak, nem 19.000en, ehhez jött volna kitágulva is a 19.000es hati érték.
Holnap lehet megyünk fel jobb vállra.
Aztán jön az orosz rulett. EKB döntés, amiből bármi lehet.
Bang.
Élni tudni kell!
Svájci frank 250ismét
Euro 305fölött
Dollár 224fölött
-------------------
Ázsia mínuszban
Csaknem 100 milliárd üthette tegnap a devizahitelesek markát
Palkó István
2014. június 4. 06:30
Az árfolyamrés semmis, a vételi és eladási árfolyamok helyett az MNB hivatalos árfolyamát kell használni visszamenőlegesen is - mondta ki a Kúria egyetlen devizahitel-szerződésről. Mivel nagy az esélye, hogy a kormány várható csomagja nyomán ez lesz érvényes az összes lakossági devizahitelre, két okból is negatív a hír a bankoknak:
1. Jogszerűtlen folyósítási árfolyam: a bankok jogtalan árfolyamnyereséget számoltak el a folyósítás során, és ez most az ügyfeleket illeti. Ez becsléseink szerint 36 milliárd forintos veszteséget jelenthet a bankszektornak.
2. Jogszerűtlen törlesztési árfolyam: 2005 eleje óta becsléseink szerint több mint 4000 milliárd forintnyi devizahitel-törlesztőrészletet fizettek a devizahitelesek, amiből mintegy 60 milliárd forint visszajárhat nekik. A nem lakáscélú hitel
akkor kezd azzal, hogy nézd meg otp betét/hitel arányát, ahogy mondanád, google a barátod
"egyik bankban sincs akkora számlapénz mint amennyi hitelt kihelyez.."
Ez nagyjábol igy van, és ez épp elég nagy gond! Részben ettöl is roggyantak meg olyan könnyen a bankok 2008-ban. De ma már épp abba az irányba haladunk ám, amikor 1-es arány lesz betét és hitel közt is (már most is ez van néhány bankba, helyretéve a tévedésed), nemhogy az összes szla-pénz (aminek csak 15%-a valós..) és a hitel aránya...
Will be good:)
Yolesz:)
Nem volt hosszú ez a lobogó..
http://postimg.org/image/u2c4ooqzj/
el is indult le.. záró előtt visszateszt is megvolt, mehet le tovább holnap.
Napos shooting star is megerősítést kapott.
Yo8!
Már számolhatatlan mennyi, annyit dobtam rá felfele, második pakk is kitározódott dehogy dobom rá.
Még csak most kezdődött a buli
Hello Hathor,
Na hogy àll a pakk? Tele màr a zsàk? boven 100 folott kell hogy legyél màr. Mi az àtlagod? Es hogy nem félted ezt stop nélkul? :-) én leduletbol rànyomnàm legalàbb az aktuàlis csucsra
Kifejezetten annak látszik:)
Csak már túl hosszú lesz a lobogója:)
Különben jó intézkedéseket hoz Orbán...szereti a magyarokat, védi az érekeinket.
No, short tartva.... holnap ráadok.
apropó....
letöltöttem a Questor Eq trader -ét.
már gyakorolom az SP500 -as indexet.
Na, a fele pontnyi esés megvan.
19177