Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#704758 Hathor Előzmény: #704756

USA is mit csinált már?

Tuszakolták a napi aljat még délután is, majd 4kor upside és fel napi maxra, egy pillanat alatt.

Mindjárt bézs könyv, majd holnap EKB

#704756 Hathor Előzmény: #704751

Na működik az oldal végre.

Óriási nagy szopás volt ma megint ez a kamattágulás és illikviditás.

Tegnapi zászló letört, meg is csinálta BUXban célárát kb, mikor 0.9%mínuszban volt BUX, de hati reménytelenül visszavehető volt. 1-1-1-1eladó 1-1-1-1-1vevő.

No komment. Az én pakkommal ma semmit nem lehetett kezdeni. A reggeli -50pontról kitágult a KT +100-150re. Mellé ha éppen zárni akartam volna már jöttek be a vevők, de eladó sehol.

900konti volt a napi forgalom? Hát nem mondom el mennyit akartam zárni :D

Ez van, ezt kell szeretni.

Elértük kb a fej-váll nyakvonalat is.

Bár szerintem 18.900os nyakvonalon kellett volna pihegnie Buxnak, nem 19.000en, ehhez jött volna kitágulva is a 19.000es hati érték.

Holnap lehet megyünk fel jobb vállra.

Aztán jön az orosz rulett. EKB döntés, amiből bármi lehet.

Bang.

Élni tudni kell!

#704751 Hathor Előzmény: #704750

Svájci frank 250ismét

Euro 305fölött

Dollár 224fölött

-------------------

Ázsia mínuszban

#704750 Hathor Előzmény: #704714

Csaknem 100 milliárd üthette tegnap a devizahitelesek markát

Palkó István

2014. június 4. 06:30

Az árfolyamrés semmis, a vételi és eladási árfolyamok helyett az MNB hivatalos árfolyamát kell használni visszamenőlegesen is - mondta ki a Kúria egyetlen devizahitel-szerződésről. Mivel nagy az esélye, hogy a kormány várható csomagja nyomán ez lesz érvényes az összes lakossági devizahitelre, két okból is negatív a hír a bankoknak:

1. Jogszerűtlen folyósítási árfolyam: a bankok jogtalan árfolyamnyereséget számoltak el a folyósítás során, és ez most az ügyfeleket illeti. Ez becsléseink szerint 36 milliárd forintos veszteséget jelenthet a bankszektornak.

2. Jogszerűtlen törlesztési árfolyam: 2005 eleje óta becsléseink szerint több mint 4000 milliárd forintnyi devizahitel-törlesztőrészletet fizettek a devizahitelesek, amiből mintegy 60 milliárd forint visszajárhat nekik. A nem lakáscélú hitel

#704746 rbbj11 Előzmény: #704737

akkor kezd azzal, hogy nézd meg otp betét/hitel arányát, ahogy mondanád, google a barátod

#704726 rbbj11 Előzmény: #704692

"egyik bankban sincs akkora számlapénz mint amennyi hitelt kihelyez.."

Ez nagyjábol igy van, és ez épp elég nagy gond! Részben ettöl is roggyantak meg olyan könnyen a bankok 2008-ban. De ma már épp abba az irányba haladunk ám, amikor 1-es arány lesz betét és hitel közt is (már most is ez van néhány bankba, helyretéve a tévedésed), nemhogy az összes szla-pénz (aminek csak 15%-a valós..) és a hitel aránya...

#704713 Hathor Előzmény: #704712

Már számolhatatlan mennyi, annyit dobtam rá felfele, második pakk is kitározódott dehogy dobom rá.

Még csak most kezdődött a buli

#704712 ang3lt Előzmény: #704711

Hello Hathor,

Na hogy àll a pakk? Tele màr a zsàk? boven 100 folott kell hogy legyél màr. Mi az àtlagod? Es hogy nem félted ezt stop nélkul? :-) én leduletbol rànyomnàm legalàbb az aktuàlis csucsra

#704699 BudFox Előzmény: #704679

Különben jó intézkedéseket hoz Orbán...szereti a magyarokat, védi az érekeinket.

No, short tartva.... holnap ráadok.

apropó....

letöltöttem a Questor Eq trader -ét.

már gyakorolom az SP500 -as indexet.