Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#704355 Ibiza Előzmény: #704344

azért ne nézzük őket teljesen mesügének..ez nem személyes ez üzlet..

régi ingatlanos trükk..mutat neked kettő nagyon sz@rt nagyon drágán és utána mutat egy közepest pont annyiért amennyi pénzed van..te meg boldogan ráugrasz..

Kb egy éve írom a botkát..tarcsiban volt..sztem nem egy észkombájn de pacekra az emberek elfogadják..azért fogják a kovácsot mögé/mellé rakni..

Sztem baloldalon nem volt cél a győzelem..pontosabban senkyházi volt a lúzer akit etettek aki majd a fekete bárány lesz..de a zsugákat a gyurcsóti meg a libás osztja..simán nem tudták megoldani a baloldal átalakítását ezért mszp-re rányomták a terheket..anyagiakat is..

ne felejtsd ez pénz befolyás és hatalom..aki egyszer benne volt nem akar mást.

#704344 Turkoglu Előzmény: #704330

Ha meg kinyitod a szemed mintha egy kupac szerencsétlenséget látnál... ha ezek a loozerek képesek lesznek őt pártelnöknek választani akkor 4 év múlva az 5%-ot se fogják elérni...

#704342 Ibiza Előzmény: #704337

"jól van már veszekednek" haver mondta a kispályás focibajnokságban (illegális volt újpest Mátyás tér) ..ha szétesik az egység akkor már vesztettek.

#704324 Sigorszky Előzmény: #704321

Mint ebben a filmben Hamu és Pipőke, meg a másik oldal emberei szinkronban lövik le egymást. :)

Itt a megfelelő ember. Majdnem akkora balfácán, mint H....

#704321 Csusza Előzmény: #704317

A visszaszivárgó öregek -Laci bácsi, Ildi néni- mellett az ő nevét is meglebegtették. Drágabolgárúr műsorában hallottam egy lelkes szocitól, hogy ő -mármint Hillerpifta- mennyire jó választás lenne, neki mindenki örülne, és elfogadná a nép balos oldala. Hogy mitől lenne ez olyan jó, arról fogalmam sincs, de ennek az ötletnek hallhatóan nagyon örültek.

A fene se ismeri ki magát ezeken, másképp jár az agyuk...

Ui: Én nagyon élvezem, ahogy kínlódik az egész maszop, ahogy mindenkit hibáztatva egymást nyírják ki. Kucc kucc... :-)

Nahát, egyes cikkek szer…

#704317 walex

Nahát, egyes cikkek szerint Hiller Pifti lehet az új szoci elnök.

Gratulálok! Remek választás lenne! :D

Fantasztikus siker, hogy…

#704315 walex

Fantasztikus siker, hogy miközben tovább romlik a rend, a volt MSZMP-s "rendszerváltó" újabb 4 évig tehet rendet.

#704314 walex Előzmény: #704250

Szerinted mi a jó eget írtam korábban?

"Ha nem módosítják a választási rendszert, akkor a 2/3 közelében sincsenek, de az egyszerű többség meglett volna."

Azonban azt ne felejtsük el, hogy ha nincsenek a kettős állampolgárok szavazatai (akkor tuti nincs 2/3) és ha a 600 ezer külföldön dolgozó magyar is levélben szavazhatott volna (akkor akár az egyszerű többség is necces, mert a kint dolgozók 99%-a biztos, hogy nem a Fideszre, az MSZP-re és ezek újracsomagolt változataira szavaztak volna, hisz nagyrészt ezek miatt mentek külföldre).

Ez a 2 lépés önmagában hatalmas manipula, amikor az egyik tábort azért fogadták kegyeikbe, mert nagy részük 2004. decembere után szinte biztosan rájuk szavaz, a másik tábort pedig azért taszítják el, mert azok meg szinte biztos, hogy nem rájuk szavaznak.

Erről beszélek, de sokadik alkalommal sem fogod fel agyilag, hogy a játékszabályok számukra kedvező módon történő megváltoztatása nélkül közel sem ez lett volna a végeredmény, de csak nyomod a pártpropagandát és nem vagy hajlandó tudomást venni a tényekről.

Ügynöklisták:

Lehet, hogy téged nem érdekel, de engem nagyon is érdekel sokakkal egyetemben, hogy kik azok a spicli sz*rházik a narancsos komcsi pártban, akiket ennyire védenek. Csodálatos, ahogy próbálod ezt a kérdést jelentéktelen színben feltüntetni, miközben nagyon is jelentős téma, de a pártotokban ez a szokás.

#704299 Turkoglu Előzmény: #704294

Szegény Terry Black is jobban megnézhette volna kivel kezd románcot...

Ez a Kerényi kívülről is ijesztő, az elmebetegsége mellett...