Hát nem erre a nyitóra gondoltam...
akkor most mukkanhatna valami okosat csányi..esetleg egy okos hírt cseppenthetne..
Van idén nyereségem, ezért záróban veszek otit, reggel nyitóban eladom és vissza is veszem, de már tbsz számlára. Így ha visszamegy akkor nem kell adót fizetnem a nyereség után, a veszteség csökkenti az adózandó nyereségemet.
:-)
Szakadék? Csak látszólag. Reggel "szelvény nélkül" nyit, tehát az osztalék mértékével kevesebbel. (meg persze az ajánlatoktól is függően) De attól még ugyanannyit ér, hiszen az osztalékot megkapod.
A nagy kérdés, hogy utána mi lesz, visszapattan, emelkedik tovább, vagy a vágás után tovább adják.
Általában ilyenkor valamerre hevesebben mozog, ritkábban tök normálisan viselkedik, mintha mi sem történt volna. Ez a nagy kérdés.
Hathortól kérdeztél..miért válaszolnék...amúgy nem tudom mikről beszélsz..
valóban túlzottan lootolhatónak tűnt az elgondolás. Akkor meglesem mit hoz a fél öt tájéka és átgondolom. holnap reggel meg gondolom szakadék nyitásból.
Várjuk meg, mennyit szalad le reggel, aszondom. Nem is biztos, hogy olyan nagyon megtapossák majd. Ha csak 600-650 közé menne vágás után, az nagyon szép lenne. Nem kizárt, főleg, ha ma jó zár, 800 környékén.
Az gyönyörű lenne. Mindenemet eladnám, még a lelkemre is hitelt vennék fel, eladnám boncolásra a testemet, kölcsönkérnék, meg még a kölcsönre is kölcsönkérnék, aztán vennék otp-t, majd el is adnám.
Szétkeresném magam, fincsi életem lenne ezután! ;-)
---
Szóval nem. Az számít, ami záráskor a tiéd, és viszed magaddal holnap reggelre.
ami ma záráskor a számládon van, azért kapsz oszatlékot....ha ma napközben eladod, akkor nem kapsz....ennyi
Bocsi, én nem olvasok minden percben.
Ma vehetsz, ha eladod ma, nem kapsz osztalékot.
Kérdést nem láttam.
Én nem operáztam.
Leírtam mit gondoltam chart alapján.
Ibiza megkérdezte, mert nem értette, erre válaszoltam, ezzel le van részemről zárva a téma.
Ellenben nyugat végre ad eladási jelet, nem tudom minek pont ma venni ráadásul tegnapi záró gyertya felett?
Bármikor kérdezek valamit, csak megy tovább az Ibiza vs Hathor opera. Noh akkor megint telefonálok a meteorológusoknak. :D
650et kellene tartania holnap..de a gyakorlat az többet megy le mint osztalék..lehet holnap 9,20kor veszek egy kis visszapattanásra..
és akkor ha ma veszek párat és eladom azonnyomban, akpok utána osztalékot? Az menő volna, belepiszkálnék.