Jaja, semmi forgalom...így nem nagyon fog ma menni!!!
Jaja, semmi forgalom...így nem nagyon fog ma menni!!!
ne légy telhetetlen..simán ment 500 pontot..a lényeg 650 felett maradjon..
Ki akarsz üttetni ? ... ha ma pluszban marad ,elégedett leszek
740-en majdnem elbizonytalanodtam....de még mindig full pakk!!!
Úgy látszik öregszem :))))
jövő héten 5K.. utána erősen kérdőjel. Tavaly Navracsics interjú után zuhant egy velőset.. ezzelidén nem számolok.
ezt nézegettem még , érdekesek ezek a statisztikák.
Már csak olyan szempontból is, hogy mennyire fontos kérdések lebegnek. Magáncsőd? Dev hiteles mentés részletei árf gáttal, forintosítással stb? , mit kezdjünk a teljesen bedöglött hitelekkel végtelenített kilakoltatási moratórium? :) stb stb.
Csak a grafikonokat megnézve amikben véleményt kértek mindegyik olyan kérdés amit lebegtetni így és ennyi ideig az emberiség elleni bűn kategória, nem is gazdasági hiba vsz. :)
Talán majd ősszel vmi válasz lesz rá részben.
Ha bejön a tavalyi osztalék előtti forgatókönyv ismét akkor kedden lesz a csúcson oszt előtt. Tavaly utolsó napokban megtépegették azért emlékeim szerint, kivéve legutolsó napon akkor már esett inkább. Talán elmegy 5 k-ig, de aztán lehet, hogy addig se.
Nekem úgy tűnik, mintha tudatos vásárlás folyna...nem ész nélkül veszik, megvárják amíg a könyv feltöltődik...
jaja én is így emlékeztem, de közben megnéztem ezt is.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/igy_fizet_osztalekot_az_otp.5.199311.html
Erre az elemzői várakozásra csak azt tudom mondani így legyen. Következő 3 évben felmegy az osztalék 300 közelébe, szép is lenne , ha így alakulna. :)
Komoly eredménybővülés mellett.
Jó a terv. Csak jó lenne ha szólnának a cégeken belül azoknak akik pénzt is mozgatnak nem csak elemeznek, hogy meg kellene venni a papírt. :) Mert anélkül jól hangzik , csak már kezdem unni, hogy ilyen baromi jó olyan baromi jó várakozások csak éppen nem látszik az árfolyamon.
szerda zárásig kell tartani osztalékért....ez olyan 95 % biztos.....csütörtöktől osztalék nélkül megy
Tavaly emlékeim szerint t-2. napon volt 5300 körül, t-1 napon már esegetett vmit de tököm tudja mennyit 5200-300 között kínlódott, és aztán szelvényvágás után lenézegetett 5 k környékére stb.
Aztán jött Cs. papa féle műsor.
Kíváncsi vagyok meddig tud menni oszt előtt jöv csütörtökön forog oszt nélkül ha jól emlékszem, vagy szerdán nem is tudom. Mindegy is nekem úgyis felveszem. De előtte meddig megy és utána megtartják e 200 napos felett végre.
Ilyen huncutságokról, hogy eu-s balhé előtti szintek buxban, és otp-ben, komoly vételek , felülteljesítés és a többi nem is szólva. :)
én erről beszéltem:
Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski SA (PKO)