Hazaértem, látom közben elment a teljes pakkom 74x-es átlaggal.
Teljesen jó, elégedett vagyok ezzel a körrel is. Mondjuk ha holnap tovább tépik, akkor azért ezt még átgondolom... :-)
Meddig ülsz még rajta??? Nehogy véletlenül befektető legyél! ;-)
Hazaértem, látom közben elment a teljes pakkom 74x-es átlaggal.
Teljesen jó, elégedett vagyok ezzel a körrel is. Mondjuk ha holnap tovább tépik, akkor azért ezt még átgondolom... :-)
Meddig ülsz még rajta??? Nehogy véletlenül befektető legyél! ;-)
Mennyin adtad el???? Csak mert én még tartom a full pakkomat....tudjam már a célárat is :)!!!
.
Tudom, hogy itt ez egy kicsit off, de a PKO-nak ugyanolyan egész napos vízszintes vonalon történő mozgás utáni kitörése volt, mint anno, amikor 2009-ben az OTP 1290-en volt... (Csak én akkor hülye módon eladtam minden OTP-et... :-( )
lemaradaml = lemaradtam Elnézést.
Igen, szerintem is van rosszabb. Kis papírokkal nem foglalkozom, de tudom, hogy azokkal lehet igazán beragadni, talán örökre.
Lépek, remélem nem lesz nagy meglepi, mire visszaérek. Stopot persze raktam a cucc alá.
én is így gondolom, de kérdezzen rá az Estar topikban, hogy beragadni volt-e rosszabb, vagy az emelkedésből kimaradni...
"...a beragadásnál egy rosszabb van..."
Na, innentől már nem igaz, bármit is írsz. :-)
Amúgy komolyan gondolom. Mozgás mindig van, mindig lesz, lehet is vele keresni (nem magamra gondolok) nincs olyan, hogy "lemaradaml" valamiről.
Egy beragadt pozi vagy a kapkodás sokkal nagyobb baj.
Szerintem.
Jelentem: a beragadásnál egy rosszabb van,ilyenkor partvonalról figyelni.Mindig volt OTP-ém ,egy napja nincs,rossz érzés.
5k az szép lenne.
Ezek szerint csak én vagyok itt ilyen óvatoskodó. :-)
Forgalom közben megszűnt, nagy a kivárás, bár most talán nekilódul.
Viszont ha ezt egyszer elkezdik adni, az lesz a kemény! :-)
meglesz a 4800 szerintem jövő héten jöhet az 5K osztiig. Ibiza szintjei működnek:)
Na, ha ma 800-ig elmenne, akkor még jobban elbizonytalanodnék :))))).....tököljön itt, aztán eladom inkább :)))
Lehet, bár elvileg a 800 egy elég erős ellenállás. Persze ami itt napok óta megy, bármi lehet... :-)