Beléptél longba sztiv?
Most is bízom benne.
Semmi nem változott.
A short egy ötöde a tervezett longnak.
Nem érted ezt :D
A nyerődhöz gratulálok, remélem több is lesz neked.
Meglátjuk...
eddig mindenki attól félt, hogy Matolcsy megszólal.
Ma már tapsol mindenki neki?
fura egy szerzet vagy. Eddig mindvégig bíztál a magyar feltámadásban és tartottad az emberben a lelket mig ütötték a piacunkat.
Most, hogy fordulni látszik a szitu, te meg a short pakkodat építed.
Majd szólj ha befejezted. Majd akkor elkezdem shortolni én is. Bocsi :)
Addig tartom a longjaim. Szép vaskos nyerőben . +1500 pötty.
Egyébként tényleg szomorú,hogy lassacskán kiépít az ember egy szép kis pakkocskát aztán lezárni már nem lehet,mert fejreállítod a piacot. Erre is gondolni kell, ha fel kell venni a nyulcipőt.
Véleményem szerint a piramis építő statégia a long oldalon működhet jobban az időtényező miatt. Szvsz.
"súlyos döntéseket fogunk hozni"
Akkor 21 ezerig meg sem állunk.?
Matolcsy ma megszólal..
Orbán ezt üzente tegnap:
12:59 | Orbán: "súlyos döntéseket fogunk hozni"
:D
"Hazai hírek
Ma nem leszünk híján az eseményeknek: a jegybank délelőtt 10-kor publikálja jelentését a pénzügyi stabilitásról, 11-kor Matolcsy György beszél egy londoni konferencián és a nap folyamán megtudjuk a frekvenciapályázat részleteit is a hírközlési hatóságtól. A sávtartományok sikeres értékesítése 105 milliárd forint bevételt jelenthet, amely kevesebb, mint a korábban várt 125 milliárd forint. A csökkentés legalább 7 milliárd forint megtakarítással járna a Magyar Telekomnak. Eredmény június 16 környékén várható.
Tegnap a központi költségvetés és az államadósság 2014-es módosított finanszírozásáról tartott sajtótájékoztatót az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgató-helyettese. Idén már nem lesz deviza kötvényaukció, a nettó kibocsátást pedig 300 milliárd forinttal fogják emelni.
Forrás: Equilor Elemzés "
Kösz a választ.
Nálad ha harmadik hullám ez, akkor kár shortolnod, akkor messze még a következő ötös.
Nálam ez a felmenő emelkedés még mindig kijön fibok alapján tetőknek.
http://postimg.org/image/6jgk8hzv9/full/
Piros ABC is lehet nálam. Meg fekete 0-5is.Előző tető alatt vagyunk még, és annak a piros lefele jövő elliott feltételezésnek 78%os fiboja körül. Tegnap szépen beadta volna este a dojit naposon, ha nincs felhúzás. USAt még húzták fel, de péntek estig meglehet a harmadik doji, ha visszacsökkenünk péntek estig
Ma jönnek makrok, meglátjuk. Eddig jó a hangulat. mai stratégiámat nem árulom el, még képlékeny, de benne van prompt piac long is. Most randomhoz áthoztam a pénzt, most meg nem tudok másik számlán ellen long hatit nyitni rá fedezni a shortot.
Ezért képlékeny még a mai stratégia.
Tervezett pozició 1/20ad részénél vagyok.
De a full kiterjesztett 1/10énél.
Sajnos - vagy inkább nemsajnos - keveset ülök a gép előtt mostanság.
Megtisztelő, hogy szerinted én hozzá tudok szólni elliothoz, de ki nem ;) ?!
A legnagyobb gondom, hogy ilyen forgalom mellett akár egy Menő manó sorozatot is rajzolhat bárki ezzel a csárttal, relatíve kevés pénzzel.
Az idei nagy bukóim abból (is) adódtak, hogy 100 konti körüli pakkal már szinte lehetetlen mozogni. Ha zárni szeretnék, akkor fejre állítom a kereskedést.
Venni tudok apránként, de sajnos eladni még nem.
Ha érzem, hogy helyzet van, akkor egyszerűen képtelen vagyok kezelni a pakkot ekkora forgalom mellett...
Én vmi ilyesmit vélek felfedezni:
http://postimg.org/image/42rrxl40n/
Piros 3-4 elég béna és az 5. is lehetett korábban, de időtávban talán nem rossz.
A mostani elliott viszont elég feszített. RSI nagyon kint van, már az 1. hullámnál is, most meg már tényleg le kellene hűlnie egy picit.
Azt, hogy a piros5 az 1., C a 2. és a zöld3 a 3. hullám, az nekem túl extrém.
De lehet, hogy ezért reális...
Nem vagytok egyedül, nekem is megvan még a shortjaim 80%-a...
Mostanában nem Latlak chartolni, pedig Te elliotthoz is hozza tudsz szólni. Nálad mi van elliott szerint buxban?
Lehet sp hetesemet játszom meg nagyobb tőke áttétel, ha hozza a várakozásokat nyáron
Three star doji hetesen háttérben fej váll ráhúzható!
A nyár rámehet a kiépítésére a nyakvonal letörésig.
De 4órástól felbontva látható a fordulat.. Az első sárga ékemtől ,amit sorba mutattam múlt hét óta.
http://postimg.org/image/9f1g8zvf1/full/
Tetőn vagyunk ugye, így nem semmi kimondani előre!
De ezt látom! Légy a piac előtt!
Természetesen hetesee tetőt felszúrva marobuzoval felülírja a gondolatot.
Én is elkezdtem újranyitni a shortokat.
950 és 995
egyelőre, de csak nagyon apránként.
A 17700 körüliek vaskos bukóban záródtak...
Richter shortokról meg jobb nem is beszélni.
Pláne annak fényébe, hogy mind plusszos volt...
Ezvan.