Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#703748 Hathor Előzmény: #703746

Most is bízom benne.

Semmi nem változott.

A short egy ötöde a tervezett longnak.

Nem érted ezt :D

A nyerődhöz gratulálok, remélem több is lesz neked.

#703747 Hathor Előzmény: #703744

Meglátjuk...

eddig mindenki attól félt, hogy Matolcsy megszólal.

Ma már tapsol mindenki neki?

#703746 Aptiti Előzmény: #703742

fura egy szerzet vagy. Eddig mindvégig bíztál a magyar feltámadásban és tartottad az emberben a lelket mig ütötték a piacunkat.

Most, hogy fordulni látszik a szitu, te meg a short pakkodat építed.

Majd szólj ha befejezted. Majd akkor elkezdem shortolni én is. Bocsi :)

Addig tartom a longjaim. Szép vaskos nyerőben . +1500 pötty.

Egyébként tényleg szomorú,hogy lassacskán kiépít az ember egy szép kis pakkocskát aztán lezárni már nem lehet,mert fejreállítod a piacot. Erre is gondolni kell, ha fel kell venni a nyulcipőt.

Véleményem szerint a piramis építő statégia a long oldalon működhet jobban az időtényező miatt. Szvsz.

#703742 Hathor Előzmény: #703740

Matolcsy ma megszólal..

Orbán ezt üzente tegnap:

12:59 | Orbán: "súlyos döntéseket fogunk hozni"

:D

#703737 Hathor Előzmény: #703735

"Hazai hírek

Ma nem leszünk híján az eseményeknek: a jegybank délelőtt 10-kor publikálja jelentését a pénzügyi stabilitásról, 11-kor Matolcsy György beszél egy londoni konferencián és a nap folyamán megtudjuk a frekvenciapályázat részleteit is a hírközlési hatóságtól. A sávtartományok sikeres értékesítése 105 milliárd forint bevételt jelenthet, amely kevesebb, mint a korábban várt 125 milliárd forint. A csökkentés legalább 7 milliárd forint megtakarítással járna a Magyar Telekomnak. Eredmény június 16 környékén várható.

Tegnap a központi költségvetés és az államadósság 2014-es módosított finanszírozásáról tartott sajtótájékoztatót az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgató-helyettese. Idén már nem lesz deviza kötvényaukció, a nettó kibocsátást pedig 300 milliárd forinttal fogják emelni.

Forrás: Equilor Elemzés "

#703735 Hathor Előzmény: #703733

Kösz a választ.

Nálad ha harmadik hullám ez, akkor kár shortolnod, akkor messze még a következő ötös.

Nálam ez a felmenő emelkedés még mindig kijön fibok alapján tetőknek.

http://postimg.org/image/6jgk8hzv9/full/

Piros ABC is lehet nálam. Meg fekete 0-5is.Előző tető alatt vagyunk még, és annak a piros lefele jövő elliott feltételezésnek 78%os fiboja körül. Tegnap szépen beadta volna este a dojit naposon, ha nincs felhúzás. USAt még húzták fel, de péntek estig meglehet a harmadik doji, ha visszacsökkenünk péntek estig

Ma jönnek makrok, meglátjuk. Eddig jó a hangulat. mai stratégiámat nem árulom el, még képlékeny, de benne van prompt piac long is. Most randomhoz áthoztam a pénzt, most meg nem tudok másik számlán ellen long hatit nyitni rá fedezni a shortot.

Ezért képlékeny még a mai stratégia.

Tervezett pozició 1/20ad részénél vagyok.

De a full kiterjesztett 1/10énél.

#703733 Matahary Előzmény: #703728

Sajnos - vagy inkább nemsajnos - keveset ülök a gép előtt mostanság.

Megtisztelő, hogy szerinted én hozzá tudok szólni elliothoz, de ki nem ;) ?!

A legnagyobb gondom, hogy ilyen forgalom mellett akár egy Menő manó sorozatot is rajzolhat bárki ezzel a csárttal, relatíve kevés pénzzel.

Az idei nagy bukóim abból (is) adódtak, hogy 100 konti körüli pakkal már szinte lehetetlen mozogni. Ha zárni szeretnék, akkor fejre állítom a kereskedést.

Venni tudok apránként, de sajnos eladni még nem.

Ha érzem, hogy helyzet van, akkor egyszerűen képtelen vagyok kezelni a pakkot ekkora forgalom mellett...

Én vmi ilyesmit vélek felfedezni:

http://postimg.org/image/42rrxl40n/

Piros 3-4 elég béna és az 5. is lehetett korábban, de időtávban talán nem rossz.

A mostani elliott viszont elég feszített. RSI nagyon kint van, már az 1. hullámnál is, most meg már tényleg le kellene hűlnie egy picit.

Azt, hogy a piros5 az 1., C a 2. és a zöld3 a 3. hullám, az nekem túl extrém.

De lehet, hogy ezért reális...

#703728 Hathor Előzmény: #703723

Mostanában nem Latlak chartolni, pedig Te elliotthoz is hozza tudsz szólni. Nálad mi van elliott szerint buxban?

Lehet sp hetesemet játszom meg nagyobb tőke áttétel, ha hozza a várakozásokat nyáron

#703720 Hathor Előzmény: #703719

Three star doji hetesen háttérben fej váll ráhúzható!

A nyár rámehet a kiépítésére a nyakvonal letörésig.

De 4órástól felbontva látható a fordulat.. Az első sárga ékemtől ,amit sorba mutattam múlt hét óta.

http://postimg.org/image/9f1g8zvf1/full/

Tetőn vagyunk ugye, így nem semmi kimondani előre!

De ezt látom! Légy a piac előtt!

Természetesen hetesee tetőt felszúrva marobuzoval felülírja a gondolatot.

#703718 Matahary Előzmény: #703710

Én is elkezdtem újranyitni a shortokat.

950 és 995

egyelőre, de csak nagyon apránként.

A 17700 körüliek vaskos bukóban záródtak...

Richter shortokról meg jobb nem is beszélni.

Pláne annak fényébe, hogy mind plusszos volt...

Ezvan.

#703710 Hathor Előzmény: #703709

:D

végre.

Már kezdtem szarul érezni magam egyedül. Uncsi ez így. Nekem ma 18990 a legmagasabb short.

Napos doji alakul záróra Buxban ,-)