Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#704736 akpo7 Előzmény: #704429

Ma is négyet ment, ezúttal 333-ig. :)

Lassan elkezdhetne lendületesebben emelkedni, mert június végével szeretnék tőle 360 környékén megválni.

#704429 Fornit Előzmény: #703319

Ma is :)

Ezúttal "Kiugrott a Magyar Telekom" címmel írtak egy cikket egy 1,3%-os (azaz ha utánaszámolunk, egy négy pontos) emelkedésről :)))))

Re: Picit nem figyelünk oda, máris emelkedik a papír

#703819 Janicroft Előzmény: #703816

Ez egyértelmű, kár erre a szót fecsérelni. :) Azon agyaltam merre lehetsz egy ilyen szép emelkedő napon, mondhatni kezdtem aggódni, de mikor megláttam hogy 3 percen belül reagáltál a kommentemre, tudtam hogy minden rendben és a környéken szaglászol :DDD

#703818 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #703817

Depresszió?? Ugyan már! :-) Jól meg(nem)érdemelt szabadságomat töltöttem! De aggodalomra semmi ok ! Pártkasszából finanszírozódott a nyargalászásom természetesen :-) (telkó nyereségből mondjuk nehéz is lett volna:-) Amúgy készülök 2018-ra... de csak úgy komótosan! :-)

#703817 Boby. Előzmény: #703816

Merre nyargalásztál, csak nem depressziós lettél a választási eredmények miatt?!:)

Picit nem figyelünk oda, máris emelkedik a papír

#703812 Janicroft

327 forinton zárt ma a Magyar Telekom árfolyama, amivel 11 forintot, 3,2 százalékot emelkedett a telekompapír. Messze a legjobb magyar részvény volt ezzel a nagypapírok közül.

Ez mekkora bulvár bullsh…

#703318 Fornit

Ez mekkora bulvár bullshit az investor-on:

Főcím: Szakad a Deutche Telekom.

A cikkbe beleolvasva kiderül, hogy 4%-os minuszban van. És az is osztalékszelvény vágás miatt....

#702696 birkanyiiroo Előzmény: #702214

Horvát Telekom az utóbbi másfél hónapban -15%...

Ott is DT-é a többségi rész. Fogalmam sincs, hogy mi történt náluk. A charton alul zölddel a mi cafkánk mozgása az ottani lotyóéhoz képest:

http://puu.sh/8GocE.png