holnap hajnalban gyj
Bár vettem és örülök is az emelkedésnek,de tudja valaki,h miért is csinálja ezt???
A fiúk vagy már shortban, vagy olcsón akarnak venni... :-)
Meséld el.
Én szívesen meghallgatom. nem kereskedési ötletként, nem cikizésért. Komolyan kíváncsi vagyok mire gondolsz.
4500at tudjuk ellenállás. Mit vársz a szintjeiddel?
Milyen pszcihikai hatással számolsz?
nincs kényszer..szintjeim vannak..és elvileg ismerem az adott helyzet pszichikai hatását..
Akkor kereskedési kényszeretek van :D
Nem tudtok semmit, de próbálkoztok ,-)
Viccet félre téve annyira necces helyen áll BUX is, meg OTP is, meg az egész fejlett index piac, hogy ritka együtállás ez most.
Nyugat napos dojikat lefordulási esélyeket mutat. BUX kitörés előtt, de lefele konyulgat kitörés előtt.
OTP is itt kitörés előtti szinten, de full gyenge.
Forgalom meg zéró.
Kitörési, letörési irányba jöhet forgalom meg. Én azt megvárom. Aki előre tudja, játsza meg.
mi ez a királyi többes ,)
Mi tudjuk azt is csinálni megpróbáljuk lekereskedni a bizonytalanságot..és próbáljuk kiszámítani a várható eredményt.
http://stockportal.hu/index.php/durva-vesztesegrol-szamolhat-be-holnap-az-otp/
az ilyenek miatt várnám én is felfelé...
Utálom, hogy nincs Markersem.. de amíg nem történik semmi BÉTen, addig nem fizetek elő.
Kényszerből megnéztem Equitas otp Chartját, és rögtön szembe nézett velem egy reális esély, egy fordított fej- váll.
Rárajzoltam feketével a chartra
Ez megmagyarázza miért koccol le onnan többször.
Holnap a gyorsra kitörheti?? Érdekes lesz.
Puskaport be kell készíteni szerintem.
Mást nem tudunk csinálni, mint megvárjuk a hír hatását. Előre nem tudunk most ezügyben okosak lenni.
köszi..
akkor elvileg ma beverik..
vagy már be van árazva a nyereség nélküliség és ehhez képest bármekkora van akkor elszáll..vagy eljátszák a valakik már tudnak valami játékot.
Támasztják a 4400-at, mi látszik a könyvben?
Közben 408-on bekattant egy pánikvételem...
Ha jól látom 4361.
Egy reggeli leszúrás, ott bevásárolunk, aztán indulhat fel. Legalábbis ez a tervem... :-D
320-ra beálltam venni, de úgy látom nem teljesült...mennyi a vége???