Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#702849 Hathor Előzmény: #702847

Ezzel szemben jó hír, hogy rohadt nagy kivárás van, és sok a kp, befektetni váró tőke alacsony kamatszintek mellett.

Feltették a kérdést, kinek van 2008tól 1300as OTPje, vagy egyéb papírja piaci aljon vásárolva 2008ból? Több százan voltunk, de senki nem jelentkezett.

Hát igen, ahogy mondta az elemző, ebből sok elemző és bróker is kimaradt anno. Ezért is várják, hogy tudjanak venni.

Állítólag egy egészséges beesés utáni vásárlásra várakozunk.

Ha nyugat megy tovább fel, nem tudom elképzelni, hogy továbbra is alulteljesítők legyünk. Én magam pl. nagyobb fejlődő piaci kitettséget tartanék. Az elemzők azt mondták azt kell venni ami a legjobban ment a rallyban, és legnagyobb árbevétele van.

Én mondjuk utálok piaci tetőn 300%-os rallyn túllevő cégeket venni. inkább nem veszek semmit.

#702847 Hathor Előzmény: #702816

Este voltam portfolio előadáson, ahol átnézték az utóbbi 5év világpiaci rallyt, hogy vajon folytatódhat-e a rally tovább?

Megnézték OTPt is. Még mindig nem optimisták annyira a magyar piaccal kapcsolatban.

OTPben ugyanazt mondták veszélyesnek, amit mondtam én is tegnap délutána. Az ukrán kitettség miatti bukta, és a romló hitelportfolió veszély.

Azt mondta az elemző, hogy eddig nemigen volt veszteséges beszámolója az OTPnek, de most 5milliárdos vesztesége is lehet..

Hmhm..

#702814 Hathor Előzmény: #702813

Ennél a dojis hozzászólásnál valamit félre értettél. Kocsiból pötyögtem mobilnetről, lehet nem tudtam érthetően fogalmazni.

Azon a 3havi charton volt két körben doji a tetőn (mindkettő 4500as tetőnél).

Arra gondoltam, hogy a körnél jelzett doji után megint lejöhetne, lefordulhatna, azt a dojit átborítva. Ahhoz célárat nem számoltam. Nincs célár, meg még le sem fordult, hogy tudjam meddig mehetne. Szóval amíg nem fordult még le, nincs mit céláraznom, utána arra írtam, hogy ha már célár, akkor 4100on látok kb támaszt azon kép alapján.

Utána jött most a 30perces chart az ékkel, ami megadhatná a választ, miért is kéne esnie.

Nyugat megy fel, megint csúcsoknál mindjárt USA is, DAX is.

Megvárjuk mi lesz ennek a vége, pénteken miként hat a gyorsjelentés OTP árfolyamára. Sok jóra nem lehet számítani állítólag, későbbiekben az ukrán kiesés, és a nemfizető adósok miatt még rosszabb várható talán.

Nem tudom mire lehet hagyatkozni most.

Illetve tudom. Szerintem a jelentős lemaradásunk, a piacunk elfordulása utáni megtalálás, felminősítés lehetne dopping, ha lenne ilyen.

#702813 Csusza Előzmény: #702806

Ja, hogy a lenti doji, úgy már más. Igen, annak ~4100 az alja.

Én annyit nem szeretnék, mert akkor már törne egy trendvonal, amit kitaláltam magamnak.

#702806 Hathor Előzmény: #702804

Nem 4400ra.

lejjebb. Számot most nem tudok mondani, mert nem látok jó chartot.

Látom, hogy ennek a képnek 4100körül van támaszamgyertyák alapján, mást most nem látok.

Én a háttérbe még egy torz Batmant is bele látok a két szárny tetővel..

de ez már új történet ,-)

Meglátjuk. Amíg megy le, és abból élesen fordul fel forgalommal szinten gondolkodom.

Egyelőre nagyon gyenge a forgalom a kitöréshez. A gyorsjelentés hatása meg ultra rizikó egy új belépésre most szerintem

#702802 Csusza Előzmény: #702797

Osztalékig még sok minden beleférne a sztoriba.

"Nagy, utolsó és végső" mentőakciót hamar szeretnék, legalábbis most ezt mondják.

Önkori választásig gondolom meg akarják csinálni.

#702801 Csusza Előzmény: #702794

Szia!

Nem nagyon indokolná most semmi a nagy kitörést 5-600 fölé.

Persze itt bármi lehetséges, tudjuk. :-)

Igen, ez már harmadik alkalom ezen a tetőn, sok minden van itt, ami megfogta.

Meglátjuk... ;-)

#702797 banyaiz Előzmény: #702793

Szerintem osztalék előtt illene felnéznie "magaslati levegőre". Ami mostanában olyan 5k környéke.

Gondolom arra a kérdésre, hogy kormányzati lépések finomodnak e valamit bankos ügyekben legkorábban ősszel kapunk választ a "nagy dev hiteles végső megmentésben". :)

Úgyhogy addig könnyen lehet még párezerszer megnézzük a "4320-at" és hasonló szuper helyeket.

#702794 Hathor Előzmény: #702793

Szia,

nálam is visszatesztre érett a papír.

Út közben néztem stooq otp chartra, látom előző tetőn vagyunk, szerintem is vissza kellene tesztelnie a további kitörés előtt.

Most én is szeretnék felszállni a BUX vonatra, ha lesz visszateszt, és újra nekiindul fel.

Naposon kicsit túlvett a…

#702793 Csusza

Naposon kicsit túlvett a cucc. Ha ma nem zár 4500 fölé (hangulat támogatná, de milyen remek a forgalom! :-D), akkor egy visszatesztet várok 320 környékére (emelkedő 3szeg alsó szára), aztán onnan újra fel(ha működne a fordított fej-vállam).

Szerintem...

#702544 Hathor Előzmény: #702543

Holnap lesz a gyorsjelentése?

http://postimg.org/image/65xn3i5m1/

Ha áttörné valamikor a 4500as nyakvonalat mehetne fel 5100fele ránézésre.

Egyelőre ellenállás előtt a papír, de kikandikálva zászlóból.

Setup fel 4500áttörése esetén szerintem egy egészséges gyorsjelentés mellett.

Ha meg nagy csalódás lesz a gyors, akkor lefordulhat megint 4500ellenállásról.

Kérdés akkor is mennyit rondít az ukrán helyzet.

Meg Csányi papa kimaradna a jóból? Hát nem tudom.