Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

Re: Gigafactory

#702596 Janicroft Előzmény: #702573

Ez igaz, mondjuk ráérezni nehéz hogy hol lenne értelme bővíteni, nekem a 207-es szint kb. 16%-ra van innen, tehát lassan már lenne értelme óvatosan bővíteni, kérdés hogy a piac meddig bünteti most a céget. Technikailag hol látsz benne olyan szintet amit érdemes lehet kivárni?

Re: Gigafactory

#702573 rbbj11 Előzmény: #702564

Èn is várok, de én bövíteni is fogok, akkor is, ha hígításnak lehet nevezni. Sztem nem bün stabil és olcsó fundamentumú cégnél a halmozás, söt! Alstommal is ez volt: vettem 28-on, mert olcsó volt. Vettem 24-en, mert már nagyon olcsó volt. Vettem harmadjár nem tudom már hol, mert nagyon nagyon olcsó volt. Rosszul jártam?

Gazprom detto. Folyamatosan veszem már 8,5 usd óta.

Ott probléma egy rossz pozira bövítés, ha tényleg rossz a pozi, mert pl. megváltozott az alap kép a cégröl, pl. leírás jött, tökeemelés kell stb

Re: Vétel?

#702572 rbbj11 Előzmény: #702562

Shortosok védték a pozijukat, nehogy sc legyen gyj-re, kb. ennyi. Sztem has. a szitu, mint mikor 135-re korizott

Gigafactory

#702564 Janicroft

Egyébként a Panasonic aláírta a szándéknyilatkozatot a Gigafactory megépítésére, ez nyilván nem jelent még semmit, de mindenképpen egy jó jel. Olyat is olvastam eddig hogy a Panasonicnak nem érdeke hogy a Tesla-t ebben segítse, mivel a Tesla célja ezzel az árak letörése. Valamiért mégis beszállnak, gondolom nekik sem lesz ez egy rossz üzlet. A gyár kapacitása egyébként sem lesz elég a Tesla céljaihoz, tehát a fennmaradó elemeket úgyis a Panasonictól szerzik be. A Gyj utáni konferenciabeszélgetésen Musk elmondta hogy közvetlenül a bányatulajdonosokkal beszélt, pl. a nikkelt bányászókkal akik nagyon örültek hogy közvetlenül hozzájuk elment tárgyalni és úgy látta hogy nagyon sokat lehetne még optimalizálni, költséget megtakarítani, stb. A Tesla a mostani árszinten persze sokkal vonzóbb mint a 200-as és 207-es vételeim, de egyelőre kivárok mi történik, egy rossz lépés hogy nem stoppoltam ki, a másik a hígítás lenne, de mivel a tőzsdézés alapszabálya nálam hogy nem 1-2 hétben gondolkozom, nyugodtan kiülök akár egy évet is, mert abban viszont biztos vagyok hogy a Tesla pályája töretlenül felfele fog haladni, legalábbis a cégé igen, az árfolyamban csak reménykedem.

#702562 Janicroft Előzmény: #702557

Ezt most k*vára nem értem hogy mi történik, még mielőtt valaki beírná hogy 500%-ot emelkedett másfél év alatt akkor sem....

Re: autók, emelyek megakarja ölni a teslát :)

#702541 Janicroft Előzmény: #702533

Én sem stopoltam ki, megnyugszanak a kedélyek, hamarosan bejelentik hol lesz a Gigafactory, stb repülni fog a rv.

Egyébként a számok és a kommentárok alapján tényleg erősen korlátozott a cég növekedése a rendelkezésre álló energiacellák korlátozott száma miatt, tehát ha a Gigafactory megépítéséig ezen valamit tudnának faragni az nagy katalizátor lenne. Végigolvastam ma a gyj utáni nyilatkozatokat, Kínában pl. 4-5 hónapos várólisták vannak az S modellre, nem tudnak annyit gyártani mint amennyit el tudnának adni.

#702533 rbbj11 Előzmény: #697082

nem stopoltam ki, pedig sztem TA alapon egyértelmü szint törés és eladás, nem?

#702532 rbbj11 Előzmény: #695211

elmebeteg a short állomány :D

Olyan SC lesz elöbb-utóbb, ami 330-ra repíti pár nap alatt

#700818 Lebleuf Előzmény: #700815

Azt nézem, hogy naposon még ezután alakít ki beszállót, ehhez ideális volna a 174 körüli szint. Érzés, még várok egy lejtmenetet.

#700768 Lebleuf Előzmény: #700739

Remélem keresni akarnak rajt és lehúzzák egészen 174-ig a rakétát, hogy onnan reptessék