Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Gigafactory

Janicroft

Egyébként a Panasonic aláírta a szándéknyilatkozatot a Gigafactory megépítésére, ez nyilván nem jelent még semmit, de mindenképpen egy jó jel. Olyat is olvastam eddig hogy a Panasonicnak nem érdeke hogy a Tesla-t ebben segítse, mivel a Tesla célja ezzel az árak letörése. Valamiért mégis beszállnak, gondolom nekik sem lesz ez egy rossz üzlet. A gyár kapacitása egyébként sem lesz elég a Tesla céljaihoz, tehát a fennmaradó elemeket úgyis a Panasonictól szerzik be. A Gyj utáni konferenciabeszélgetésen Musk elmondta hogy közvetlenül a bányatulajdonosokkal beszélt, pl. a nikkelt bányászókkal akik nagyon örültek hogy közvetlenül hozzájuk elment tárgyalni és úgy látta hogy nagyon sokat lehetne még optimalizálni, költséget megtakarítani, stb. A Tesla a mostani árszinten persze sokkal vonzóbb mint a 200-as és 207-es vételeim, de egyelőre kivárok mi történik, egy rossz lépés hogy nem stoppoltam ki, a másik a hígítás lenne, de mivel a tőzsdézés alapszabálya nálam hogy nem 1-2 hétben gondolkozom, nyugodtan kiülök akár egy évet is, mert abban viszont biztos vagyok hogy a Tesla pályája töretlenül felfele fog haladni, legalábbis a cégé igen, az árfolyamban csak reménykedem.