Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#701089 Kiss Zoltán Előzmény: #700995

Bale gólja különösen megalázó volt,állítólag még egy hamburgert is vett,miközben megelőzte Bartrát!

#701004 TrendMan Előzmény: #700995

Engem itt max. West Brom vagy nagyon esetlegesen Valencia vonaktozásban lehet emlegetni.

#700995 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #700987

Vazzeg! Neked igazad lehet... tényleg Trendman kollégára gondolhattam! :-) Elnézést :-) Azért köszi a gratulációt! Amennyiben a Barcás "törpékre" gondolsz... focistában az ám az ideális méret :-) Bár nem is kell hétnek mellette lenni... a Barca ellen egy ember is eltüntette a pályáról.. :-)

#700987 Tapasz Előzmény: #700931

Bocsi, de visszaolvasva azt hittem, hogy trendman -re gondoltál. Amúgy gratula a múltkori győzelem miatt, bár a Krisztina hercegnő inkább hófehérke, mert az mellett van mindig 7 törpe :-))

#700938 matgab Előzmény: #700877

diákszáj, tényleg hihetetlen leleményesek.

Remélem adtál neki egy ötöst , mert életrevaló a srác! :-)

#700931 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #700877

Ne gratulálj! Tapasz kolléga sem gratulált múltkor(pedig inspiráltam rá :-), mikor megaláztuk őket Madridban :-) A csapatunk egy rakás sz@r... de már rég mondom...Tatával nem is lesz jobb, bár nem csak ő tehet róla, kemény kéz kellene oda... én elvállalnám! :-)

#700917 _pda_ Előzmény: #700870

jahhh, láttam tegnap én is

ez most kötődik valami latinos témához Puskással kapcsolatban, v csak olyan Felcsúti tájjellegű????? :)

#700877 Kiss Zoltán Előzmény: #700772

Gratulálok!Ááááá...amúgy megnéztem,súlyos mély depresszióban,8 nap alatt,mindent elvesztettünk,de legalább nincs suli,nem zrikálnak!:)Hétfőn mondtam az óra elején a diákjaimnak,aki megkérdez mit játszott szombaton a barca az jön ki felelni!Erre egy emberke kérdezi tőlem,"tanár úr mit játszott a Granada"?Erre mit lehet mondani,jót nevettem kínomban!

Liverpool-t idény elején…

#700329 TrendMan

Liverpool-t idény elején kb. a 6. helyre tettem, félidőben is.

Ehhez képest most meg mi van?

Liverpool-t idény elején…

#700328 TrendMan

Liverpool-t idény elején kb. a 6. helyre tettem, félidőben is.

Ehhez képest most meg mi van?