Mégis igazolhat a Barca!:))))Na egy meccsre,mondjuk az Almeria ellen berakjuk a Blatter unokáját!
Mégis igazolhat a Barca!:))))Na egy meccsre,mondjuk az Almeria ellen berakjuk a Blatter unokáját!
Most nézem Stephen Lee-t eltiltották, Neil Robertson meg világranglista 1... Akkor egyre többet ér az aláírása :)
Tajti Mátyás, a Puskás Akadémia 15 éves játékosa nem a felcsúti akadémiával partneri kapcsolatban álló Real Madridhoz, hanem a Barcelonához igazolna, pedig direkt miatta jött el egy madridi játékosmegfigyelő. A Realnál nem értik, miért csak most értesülnek arról, hogy a focista nem őket választotta, és az sem tetszett nekik, hogy Tajti alig játszott a felcsúti stadionavatón. A barcelonai szerződésnek ugyanakkor még keresztbe tehet a klubra kirótt súlyos büntetés.
Mindenki egyenesen előre néz, kivéve Orbán és Csányi.
Ilyen a mi kis mutyista világunk.
Orbán jobbra néz ki, Csányi balra néz ki, mi meg jól nézünk ki.
Na szegény Moyes-nak is megpecsételődött a sorsa a MU-nál... pedig szimpatikus embernek nézett ki, de hát az eredmények nagyon kellenek...
Mindenesetre azért kap 4 milka lelépési díjat, úgyhogy a család nem fog éhezni az elkövetkezendő 50 évben...
mivel itt van a sport között, gondolom nem temetésen készült a kép, bár
sém on mí, ez jutott eszembe elsőként
azért a Veszprém férfi kézilabda csapata nem semmit hajtott végre a PSG ellen ma..
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bl-psg-veszprem-2329989
Bale gólja különösen megalázó volt,állítólag még egy hamburgert is vett,miközben megelőzte Bartrát!
azt írja az origo:
"17.59 |
Ma hét éve lettünk átverve
Tudjuk, hogy nincs önök között, aki nem hallotta, de ez azon kevés performanszok egyike, amik elhangzásuk pillanatában legendássá váltak. "
http://videa.hu/videok/sport/meszoly-kalman-kifakadasa-eb-foci-labdarugas-U2tVq9F06hziISq3
banyek, én ezt most láttam először... tényleg. nem is tudtam, hogy volt ilyen riport.
Engem itt max. West Brom vagy nagyon esetlegesen Valencia vonaktozásban lehet emlegetni.
Vazzeg! Neked igazad lehet... tényleg Trendman kollégára gondolhattam! :-) Elnézést :-) Azért köszi a gratulációt! Amennyiben a Barcás "törpékre" gondolsz... focistában az ám az ideális méret :-) Bár nem is kell hétnek mellette lenni... a Barca ellen egy ember is eltüntette a pályáról.. :-)
Bocsi, de visszaolvasva azt hittem, hogy trendman -re gondoltál. Amúgy gratula a múltkori győzelem miatt, bár a Krisztina hercegnő inkább hófehérke, mert az mellett van mindig 7 törpe :-))