egy cinikus kérdést megengedsz?:)
Border nyert??:)
egy cinikus kérdést megengedsz?:)
Border nyert??:)
a 7végi futam csak 4ik helyre volt elég... majdnem dobogó, 2 tízed választott el a dobogótól, de kit érdekel, a részvétel és a szórakozás volt a lényeg... :)
like:)
Legalább a zasszony is sportol, s karcsú marad.. :-)
na még egy racing movie a 7végére... mielőtt bárki kérdezné, nem én vagyok a videón, hanem asszonypajtás versenyzik a kutyával...
behalás amiban a discovery kijön a kutya csatornával... minek? kinek? értem, hogy a kutyáknak, de azok nem néznek tv-t... :)
http://www.businessweek.com/articles/2014-04-08/discovery-wants-your-dog-to-watch-more-tv
a jelen videóban, a közös képviselő egy paraszt, még a kutya szintjét sem üti meg, nemhogy a társadalmi minimumot...
azok is nagyon szépek..
legalábbis nekem tetszenek,ugyan mélységében nem ismerem a fajtát és a Mo-i viszonyokat
Exet megkérdeztem, ír meg angol szettert bírálhat (agár végül nem jött össze).
Exet megkérdeztem, ír meg angol szettert bírálhat (agár végül nem jött össze).
én mindenkinek azt mondom, aki nem akar versenyekre+kiállításokra járni, annak felesleges 150e-ért törzskönyves kutya... akinek hobbi kutya kell, menjen be egy kutyamenhelyre és vegye örökbe és ne 20-40e ft-ért vegye meg, egy tanyai világból származó megélhetési tenyésztőtől...
Egy törzskönyves, megbízható helyről származó Golden retriever kölyök ára kb. 150.000 Ft-nál kezdődik (néhol esetleg kicsivel kevesebb), és messze nem itt ér véget. Nem 20, nem 30 vagy 40 ezer forint!