nem megy erste indikatívja..meg ajánlatok sem látszanak..
Megvan a közérdekű pert ítélete.
OTP Bank vesztett, nyert a PITEE.
Az ÁSZF tisztességtelen lett
8 darab fiók bezárása? még ukrajnában is kevés, nemhogy a full OTP-hez mérve.
inkább az cibálhatja le, ha valami balul sül el a határnál keleten. De mivel nem értek hozzá, ezért értelmezzétek mindezt zárójelben :)
mi van ennyi veszteséget generált a Krím, hogy így megrántják erre a hírre?
Rendkívüli tájékoztatás
Az OTP Bank beszünteti működését a Krímben
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a további banki
működés ellehetetlenülése miatt az OTP Bank április 18-ától beszünteti működését a Krímben.
A döntés oka a fennálló jogi bizonytalanság, számos olyan, a krími pénzügyi
rendszer működésére vonatkozó orosz törvény lépett életbe, amelyek alkalmazása ellentétes a jelenlegi ukrán szabályozással.
A bank a Krím-félszigeten lévő ügyfeleivel szemben minden kötelezettségének eleget tesz, ezen ügyfelek kiszolgálása a kontinentális Ukrajna területén található többi fiókjában folytatódik.
Budapest, 2014. április 17.
OTP Bank Nyrt.
Igen-igen, 4 órás. Szemellenzőm van a mai napra. :-)
Vsz. otit árfolyamot első ukrán eset óta erősen, és célirányosan befolyásolják, jókat keresnek, le-föl, a mai nap kiemelkedő lehet, bár egyelőre nem pörgetik túl.
Én csak rajzolgatom, hova kéne mennie elliott és fej-váll szerint.
Aztán, hogy OTP mit akar, azt ki tudja.
4órás chart nem aznapra vonatkozik, de jövőhét közepéig meglehetne..
Ennek ellenére mehet fel is felőlem.
A techinka ezt mutatja.
Ugyebár megtanultuk itt a kollégáktól a chart nem számít, így csak expresszionista festményt készítek ,-)
Milyen időtávra vonatkoztatod? Avagy ma?
Négy nap szünet következik, a puskaporos levegő elnyom6ja a sonka illatát.
German PPI m/m -0.3% lett a 0.1% helyett erre ugrott a dax..
mert:
tehát a hírek mozgatnak..nem a fundamentumok..
van 1/3-ad pakk otp-m 2 kispapírom..a többi az kp...dax sokat hozott de most nem jó helyen van nekem..
Otp-t vették nagyon 4400-körül..sc? vagy csupán a vételi ajánlás miatt..aki közben kitárazott?..
OTPben is hír kell..talán ha eladja a krími üzleteket oroszoknak..de nem nagy zsuga..
Azért gyanaxom egy aqvizícióra..vagy az ina eladás amiben otp is benne lehet..
tehát itt nem veszek..
Engem még mindig a fej-váll, és elliottom foglalkoztat OTPben.
4órás chart
kinyújtottam az ujjam, hogy megérezzem a mai szélirányt. semmit sem érzek jelenleg…
Előrehozott 3.pén. e miatt délután inkább hordót teszek az eresz alá.
olyan jelentéseket tanulmányokat kapnak amiről csak álmodsz..otp-nek saját kapcsolatrendszere és kutatócsapata van...naponta láthatják azt is ki milyen megbízást ad ki vesz ki ad el..
ideális helyzetben minden ember a teljes információhoz hozzáfér...de a világ nm ideális..
Nem tudom, tippem az, hogy elvitte a pangó zséjét oda, ahol dolgozik, és biztosabban gyarapodik, mint harmadolódik pl kite…
Csányi papa tudott e előre erről az ukrán okosságról mielőtt kitárazott?
"A további banki működés ellehetetlenülése miatt holnaptól beszünteti működését a Krím-félszigeten az OTP - közölte a bank. A döntés hátterében elsősorban a fennálló jogi bizonytalanság áll, ami a krími pénzügyi rendszer működésére vonatkozó orosz törvény életbe lépésével magyarázható. Az OTP-nek tavaly év végén 140 fiókja volt Ukrajnában, ebből nyolcat működtetett a Krím-félszigeten."
Forrás: KBC
Klassz változások sorban, következő hír vajon az osztalékkal lesz kapcsolatos?
"Kivonul az OTP Krímből
2014. április 16. 20:12 English version
A további banki működés ellehetetlenülése miatt az OTP Bank április 18-ától beszünteti működését a Krímben - közölte az OTP Bank szerdán.
A közlemény szerint a döntés oka a fennálló jogi bizonytalanság, számos olyan, a krími pénzügyi rendszer működésére vonatkozó orosz törvény lépett életbe, amelyek alkalmazása ellentétes a jelenlegi ukrán szabályozással.
"Az OTP Bank az utolsó pillanatig mindent elkövetett annak érdekében, hogy teljes körű szolgáltatásokat biztosítson ügyfeleinek a Krímben. A bank, ahogy eddig, úgy a jövőben is a Krím-félszigeten lévő ügyfeleivel szemben minden kötelezettségének eleget tesz, ezen ügyfelek kiszolgálása a kontinentális Ukrajna területén található többi fiókjában folytatódik" - mondta Hák-Kovács Tamás, a bank vezérigazgatója.
Az OTP Bank ukrán leánybankja nem az egyetlen pénzintézet, amely ilyen döntést hozott.
A Forbes értesülései szerint elsőként a Krímben legkiterjedtebb fiókhálózattal rendelkező Privatbank függesztette fel tevékenységét a félszigeten a február végén kezdődött orosz megszállás első napjaiban. Április 14-én pedig az Alfa Bank jelentette be működésének beszüntetését a Krímben.
Az Universal Bank is szerdán jelentette be, hogy április 17-vel beszünteti működését a Krímben. A pénzintézet közlése szerint ügyfeleiket Ukrajna már térségeiben lévő fiókjaikban szolgálják ki ezután. Az Universal Bank részvényeinek 99 százalékát a luxembourgi EFG Private Bank birtokolja."
Máshol úgy hallottam 8bannkkal vonul ki Krímből az OTP