Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Mióta matgab felvilágosí…

#700038 Lebleuf

Mióta matgab felvilágosított bennünket, hogy 4510-ről csücsül pár darabon, én elbúcsúztam a >4500 árfolyamtól egy időre.

"kbc: Az egyik nagyobb hedge fund 310 ezer darabnyi OTP short pozíciót zárt az elmúlt bő 10 napban."

Hogy van ez?

Pedig mintha úgy lehetne a kákán csomót keresni,

hogy drágán eladom, és olcsón visszaveszem, nem?

Már majdnem biztos, hogy hülyén halok meg…

Re: nincs cím

#699919 picirigo Előzmény: #699918

Nédda!!! Itt a főnök, aztán beszól!...ahelyett, hogy jó kis tippeket adna a vakoknak(nekem meg neked :D:D)

#699865 Csusza Előzmény: #699841

Usát széttépték, ezek szerint 5 ezren nyitunk. :-)

Lehet, hogy nincs is messze, amit írtál.

#699856 Csusza Előzmény: #699816

Most nem vettem, lejjebb vártam. De van azért, mind mindig. :-)

Most nagyon megy, nem is értem, miért, de nem bánom. Visszatesztet várok. Csak azért is kivárom... :-)

Egy biztos: a 2/3-tól ne…

#699841 picirigo

Egy biztos: a 2/3-tól nem fostak be a befektetők!!!

Hogy meddig mehet??? Amíg valamelyik "agy"(atlan) be nem szól valamit. Dev. hiteles mentegetés őszre halasztva.

Állítólag veszegetik is, nem csak a shortok hajtják.

Technikailag??? Vsz ma legalább 2 fontosabb szint fölé is zárt...innen,(ha a hangulat is akarja) 4.6-4.8 lehet a következő szint(szigorúan szerintem)

#699816 matgab Előzmény: #699678

vettél Csusza?

Én vettem még 4510 körül meg 3910 körül kétszer annyit... Ez így már egész kellemes kezd lenni.

Meddig mehet ez ilyen ütemben? 3500-ról nap nap után csúszunk felfele és kezdjük törni a csökkenő trendet is...

Mi lesz ebből 6000?

#699758 banyaiz Előzmény: #699756

Egyik serpenyőben dev hiteleseknek egy végtörlesztéshez hasonló elengedés a másikban ennek leírása részben egészben a bankadóból. Ennyit kell tenni. De már tegnap is későn lenne. :)

#699756 Csusza Előzmény: #699750

Ez jó ötletnek tűnik, de gondolom ezt az adókedvezményt valami komolyabb kötelezettséggel együtt gondolják, szóval jó esetben is csak enyhítené a bankok további terheit. Gondolom...

#699755 banyaiz Előzmény: #699541

átlagban kb 10 év van még dev hitelek futamidejéből. Sok idő.

Egy kompromisszumos megállapodás időzítésére a ciklus eleje, első fele alkalmas politikailag. Gazdaságilag pedig 2 fő szempont van vsz. 1. minél előbb ez tisztába van rakva annál jobb. 2. A költségvetés mikor tud lemondani a bankadó egy részéről. (ez és a pol szempontok akadályozták megállapodást eddig)

Vsz időzítés szempontjából legjobb az idén ősz , és akkor csak a jövő évtől érinti költségvetést .

Ilyesmire számítanék, de ez egy dolog, lehet teljesen máshogy lépnek.

#699753 banyaiz Előzmény: #699750

Na jó persze ezt amit itt Rogán mond a bankok már tavaly ősszel felajánlották . Adókedvezményért cserébe dev hiteles megsegítés.

Szóval nyomja a parasztvakítást a csóka , de én azt tartanám logikusnak , hogy vmi ilyen jellegű megállapodás legyen előbb utóbb. Már inkább csak utóbb.

Mkb ügy még érdekes lehet sok szempontból.

Mindenesetre eléggé ráharaptak a papírra utóbbi hetekben. Meg tudunk e maradni 200 napos felett 2-3 napnál tovább? Ez a rövid távú kérdés most. :)

#699678 Csusza Előzmény: #699651

Nekem tisztult, persze tévedhetek is. Szerintem is erős. Következő lépcső lehetne a 4400-4500.

Vételen töprengek...

#699651 picirigo Előzmény: #699571

No...akkor most tisztult??? Mert nekem egyre zavarosabb :D....valakik tudnak valamit, mert ez most nagyon erős!!!!