Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#699884 walex Előzmény: #699878

Aki nem osztja a szélsőbal és a szélsőliberálisok nézeteit, az 2010-ig rasszista, fasiszta, náci, antiszemita, homofób volt szerintük. Nem emlékszel? Táncoló Feri és csapata nem győzte naponta osztogatni ezen jelzők valamelyikét magyarok millióira csak azért, mert azok a milliók másképp látták a dolgokat, mint ők, a szélsőballib banda.

#699882 walex Előzmény: #699871

Botka helyében otthagynám ezt a bandát úgy, ahogy van és csinálnék egy valódi baloldali pártot új, hiteles arcokkal, mert ezzel a régi bandával csak egyre jobban süllyed a hajó, akármit csinálnak, akárhány matuzsálem MSZP-s, SZDSZ-es ember rángatnak elő az archívumból.

#699880 walex Előzmény: #699859

Fidesz helyében 3 helyen módosítanék a választási törvényen.

1. Olyan ne szavazhasson, aki az utóbbi 4 évben kevesebb adót fizetett be, mint amennyit kivett a közösből. Ezzel kiszűrhető a könnyen manipulálható rétegek szavazatának megvásárlása.

2. Ahány párt összefog, annyiszor 5%-ot kelljen elérniük a Parlamentbe jutáshoz. Tehát, legutóbb Összefogás 15% helyett 25%.

Eddig is minden pártnak meg kellett ugrania az 5%-ot. Aki megugrotta, ott látszott, hogy van arra a pártra valós társadalmi igény, lásd most LMP.

Egyszemélyes PM-re és egyszemélyes MLP-re kötve hiszem, hogy létezik valós társadalmi igény. Ők csak bekerültek amolyan kullancsként a gazdatest hátán, de szvsz még a DK is necces, hogy nem érte volna el az 5%-ot. Bajnainak és Mesterházynak meg lett volna valószínűleg bőven.

3. A 2. ponttal párhuzamosan ezt a kompenzálós rendszert módosítani kéne, hogy nehogy 4/5 legyen a végeredmény a limitemeléssel párhuzamosan.

#699879 Dr. ursi Előzmény: #699872

amikor kormányváltó hangulat van az olyan mint 2010 amikor elég sokan elmentek szavazni és annak jelentős része tippelek 20%-a kizárólag mszmp protest szavazó volt, azaz az ő érzelmi szavazóik.

ha most ezek nem mentek el v újból érzelmileg szavaztak nagy valószínűséggel akkor most jobbikra tette a voksot kb felük, fele meg otthon maradt.

ez nem kormányváltó hangulat.

az 2010-ben volt.

ez a szavazás a többségi szavazók részéről a megerősítés volt.

egy másik hasonló rész érzelmileg szavazott zsigerből az mszmp-re illetve a jobbikra.

egy harmadrész meg kivár h mi lesz és otthon maradt.

de ez nem kormányváltóhangulat.

viszont ahogy elnézem tényleg török ukrán jellegű zavargásokat akarnak szítani.

kérdés vevők vagyunk -e erre ???

#699878 Dr. ursi Előzmény: #699854

én nem néztem ki eddig se többet olgiból.

viszont megtudtam riportjából h siffer antiszemita és náci.

jó tudni olgi ! :o)

#699876 Dr. ursi Előzmény: #699850

mondom én h az álballiek a kirekesztők és gyűgyöletkeltők és uszítók, főleg a dk (volt maszop) élén ferinkkel.

#699870 Ibiza Előzmény: #699868

választások előtt írtam pozitívul ,) a kép vele kapcsolatban..az 5% hoz is szurkoltam kicsit.

#699868 Csusza Előzmény: #699866

Te nem hiszel benne, én még igen. Én mindenkinek hiszek, amíg el nem játssza a bizalmat. Meglátjuk, de könnyű dolga nem lesz, ha meg akar maradni, az biztos.

#699866 Ibiza Előzmény: #699859

csak jófejkedik..el fogja cseszni..választások után élből azt mondta keresik az mszp-vel a kapcsolatot..gondolom mint "természetes szövetségessel"..pedig a liberalizmus és a kommunizmus szöges ellentét.

#699864 Csusza Előzmény: #699862

:-)

Igen, "kicsit" domina típusnak tűnik.

Engem korábban is irritált a stílusa, de most lenullázta magát. Obersovszky? Az is ez a színvonal.

Na, ők ketten, ha csinálnának egy műsort, az komoly lenne! ;-)

#699863 Csusza Előzmény: #699860

Az attól függ, mitől aludtam olyan jól vagy éppen nem jól. :-)

Amúgy ki lehet fütyülni, de szerintem van ebben a nőben valami, nekem többször is megfordult a fejemben... :-)

Ezt csak a topik színvonalának emelése végett írtam!

#699862 Sigorszky Előzmény: #699857

Az ilyen típusú "nők" fordított alapállásúak, mint a bokszban. Szerintem ő dugja a pasast.

Hát kérem, az újságírói szakma legalja volt a teljesítménye, ezt el kell ismerni. Most még Obersovszky is emelkedett egy kicsit, feljött az utolsó helyről.

#699859 Csusza Előzmény: #699850

Schiffernek nagyon nehéz dolga lesz. Borotvaélen kell egyensúlyoznia, hogy ne legyen mindenhol nem kívánatos, de ugyanakkor ne is mossák össze még véletlenül sem egyik ballib bandával sem.

Utóbbi az lmp megmaradásának kulcsa. Ha beadja a derekát, és a legkisebb gyanú is vetül rá, hogy mégiscsak ők az új szdsz, akkor végük.

A ballibek mindent el fognak követni, hogy belerántsák a langyos fosba, amiben ők is derékig dagonyáznak...

#699857 Csusza Előzmény: #699854

Mindkettő jó, különösen a policity.blog-os.

Ezt az Olgát nem dugja elég rendesen a hapija...