emberek milyen szappanopera megy odaát a fórumban. nagyon vicces. a rv attól még szart sem ér mondjuk.
emberek milyen szappanopera megy odaát a fórumban. nagyon vicces. a rv attól még szart sem ér mondjuk.
jó régen nem írt ide senki....
áll a bál odaát... kíváncsian várom, hogy mire jutnak a büfik a szlovákokkal. Egyet nem értek, hogy SJ miért nem nyúl bele a papírba? eladók vannak, simán össze tudnának gyűjteni pár 100k-t és akkor lenne keresnivalójuk. egyelőre annyit elértek, hogy nem tud átmenni az alaptőke csökkentése, mert van elég papír ahhoz, hogy ne legyen meg a 2/3-ad :))
meglátjuk azt a mérleget
jó mérlegre nagy ralli másnap?
nem igazán emlékszem ilyenekre
a phy nem t-kategóriás annyival biztos jobb
phyban anno ment a nagy összetartás, krémezés, az volt az érdek lement 6-ra, majd felment 22-re
keg is 3-szorozott, stb
mondjuk a nagy kitömési szinteken nem tudják túlhúzni akarattal
40 körül tartják az 5 napos és 30napos keg átlagot kb 4 hónapja
közöm nincs hozzá, és ahhoz se hogy előtte mennyiért adták
Elcinek pedig igaza van, az árakat a nagyok diktálják, főleg a bennfentes kis papírokban
legalább ne marketingelnéd... Elci... jajj
ez van. kinek ez kinek az. holnap kiderül, én jó eredményre számítok. 2012-ben azok cégek összesen vmi 600 milliós nyereséget hoztak össze, 2013-ban sem lesz másképp, remélem. miért ne mehetne fel az opimus 25-ről akár 75-ig? oda teszik az árfolyamot, ahová akarják. lásd keg, amit a pf-en írtak ma... ex és a 40 ft vmint az ennél magasabb vételi ajánlatok pletykája...
ahogy Elci írtam, az erősebb kutya.... Opimusban meg Pintér úr az erősebb, ha neki az az érdeke, hogy 100 legyen, akkor annyi lesz, ha 10 ft, akkor meg annyi. kivárom, mit dönt.
jahh kiemelkedő eredmény... sírok :D fura egy ízlésed van neked
Két ingatlanos cég van, az appeninn és gspark
Ha választani kell ingatlan, vagy felszámolással terhelt keg közt, az ingatlan a tutibb amit egy családi vagyon befektetésére alkalmazna bárki is.
56-nál eladhattam volna, de akkoriban ki gondolta, hogy megáll és nem a jó hírek fognak jönni, hanem a szlovákok is elkezdenek "okoskodni"?? mert mi volt? egyből azzal kezdték, hogy nincs pénz a cégben, plusz felszámolási eljárás indult stb, stb...
és azóta eltelt 4 hónap és semmi pozitívum nem jött ki, csak ment a huzavona, az ilyen olyan hírek, megnyilvánulások,...
ez van, megpróbáltam, a megszabott időig nem jött be. most viszont részemről opimus, bízom benne, hogy lesz ott is egy kiemelkedő eredmény és ezt követő jelentős felfelé elmozdulás.
hathor mosta az agyakat a 100-zal és így nem adtad el 56 után, kgy után mikor még feljebb volt
szvsz nem döntöttél most sem rosszul
kgy-s cirkusz meg kimarad neked
OK
az látszott hogy 41 fölé nem mennek
mondjuk számíthattál rá hogy végül mégis
de pont a hathor félék miatt vehettek otc-n
minimum nagy hígítás lesz
és akkor vígan tolhatják le
szvsz nem hiányzik nekik a tőzsde a maga szabályaival
remélem fogsz kapni amit akarsz
egyszerű, tegnap jött el az a pont, hogy eldöntöttem visszaváltok opimusra. Csak mivel nem voltam gépnél, a vétel nem jött össze 27 ft-on, mert mire betettem a megbízást telefonról, addig kiszedték a 27 ft-on, és tegnap nem is adtak rá. a 24k-ból 22k én vagyok 27 ft-on.
A felszámolás lebegtetése még nem is lett volna annyira nagy baj, bár nagyon nem tetszik, de eredetileg is az volt a szándékom, hogy még az új részvények és a 2013-as eredmények előtt veszek opimust a keg-ből, csak éppen azt reméltem, hogy kegben lesz annyi mozgás, hogy 40-ről felmegy 50-60 közé. hát ez, sajnos nem jött be.
az látszott, hogy 40-41-en az utóbbi hetekben 10-20k-s pakkokat megvettek.
amúgy lehet részben az én felelősségem is, hogy Hathor így döntött, sajnos én nem voltam sosem annyira optimista mint ő, és párszor felvázoltam neki negatív lehetőségeket is. főleg ezután a felszámolós hír után... úgyhogy, ha ez nem így lesz, és vmi miatt megindul a keg, akkor rosszul fogom magam érezni, hogy elbizonytalanítottam.... azt ne feledje senki, hogy nem 1-2 millióval tőzsdézik, és neki van családja is... szóval szép duma, hogy megvárja a 0 ft-ot és nem érdekli, de azért ez nem így megy. szerintem. ezt neki is be kellett látnia.
Úgyhogy részemről tegnap volt az utolsó nap, és úgy tűnik, hogy későn váltok, bár lemaradni nem lehet semmiről, de úgy érzem, hogy nem fogok 27 ft-on opit...
ebit ebitda negatív
tartok tőle hogy maradt ott még leírni való
zotya, ok hogy eladtad de miért pont tegnap?
felszámolási újabb keletű fenyegetés is vagy egy hetes
annyira gyüjtötték hogy nem voltak hajlandók 42-t adni érte, napokig 1 db forgalom sem volt
Mellesleg ki is reklámozta, hogy a többség megvan, bármikor leváltható bárki?:D És kik szóltak, hogy ez talán azért nem ilyen egyszerű? Szóval ugyan már...
Hát ebben csak ott a hiba, hogy sajnos a szervezkedés lelke éppen ő volt. És amikor mások mondták, hogy ott vannak azok a számlák, akkor jött a trollozás, meg az ágyúdörgésben venni kell...szóval hagyjuk ezt Zotya, én nem akarlak a sok fogalmaddal megzavarni abban, hogy továbbra is hathor seggében legyél. Yo! Hajrá!
azért szerintem több fogalmam van róla, mint neked...
azt is vegyük hozzá, hogy a szlovák reakciója a leváltásra elég kemény üzenet volt. lehet szervezkedni ellene, meg erőt mutatni, csak akkor tessék kifizetni a számlát... vagy lehet vmelyik részvényes nyerte a lottót? :)
és még annyit, hogy ma leírták a kamuapportokat, a szlovákok rendbe tették a céget, innentől rajtuk múlik, mihez kezdenek vele.