Re: 50 alatt mind vedd meg!
Zotya32 Előzmény: #699014egyszerű, tegnap jött el az a pont, hogy eldöntöttem visszaváltok opimusra. Csak mivel nem voltam gépnél, a vétel nem jött össze 27 ft-on, mert mire betettem a megbízást telefonról, addig kiszedték a 27 ft-on, és tegnap nem is adtak rá. a 24k-ból 22k én vagyok 27 ft-on.
A felszámolás lebegtetése még nem is lett volna annyira nagy baj, bár nagyon nem tetszik, de eredetileg is az volt a szándékom, hogy még az új részvények és a 2013-as eredmények előtt veszek opimust a keg-ből, csak éppen azt reméltem, hogy kegben lesz annyi mozgás, hogy 40-ről felmegy 50-60 közé. hát ez, sajnos nem jött be.
az látszott, hogy 40-41-en az utóbbi hetekben 10-20k-s pakkokat megvettek.
amúgy lehet részben az én felelősségem is, hogy Hathor így döntött, sajnos én nem voltam sosem annyira optimista mint ő, és párszor felvázoltam neki negatív lehetőségeket is. főleg ezután a felszámolós hír után... úgyhogy, ha ez nem így lesz, és vmi miatt megindul a keg, akkor rosszul fogom magam érezni, hogy elbizonytalanítottam.... azt ne feledje senki, hogy nem 1-2 millióval tőzsdézik, és neki van családja is... szóval szép duma, hogy megvárja a 0 ft-ot és nem érdekli, de azért ez nem így megy. szerintem. ezt neki is be kellett látnia.
Úgyhogy részemről tegnap volt az utolsó nap, és úgy tűnik, hogy későn váltok, bár lemaradni nem lehet semmiről, de úgy érzem, hogy nem fogok 27 ft-on opit...