Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#705532 Euroman Előzmény: #705522

jó hír, nagyon örültem neki....csak kérdés, milyen állapotban van, és mit tud még fejlődni a rehab-on

#702033 Ibiza Előzmény: #702032

Sennát sokan nem értették meg..van róla pár film..nekem volt még VHS-en..a neten nem találtam meg azt a filmet. Neki isteni küldetés volt a versenyzés..kereste a határait.. fatalista volt..úgy gondolta hallhatatlan...ha még is meg kell hallnia az isteni...mindent feltett a Forma1-ért

Sokminden volt a haláláról..mondták lehült a gumi ezért leért az alja a kocsinak..blablabla..akinek ekkora rutinja van az simán érzékeli és kalkulál vele..utána volt egy verzió miszerint eltört a kormányrúd..amit a kérésére hegesztéssel hosszabbítottak meg..ja, megkértek valami szakibácsit heftüljön máá hozzá egy darabot...ráadásul eltört a felfüggesztés és egy darabja a sisak mellett befúródott a fejébe...

kivételes agya volt a versenyzéshez...zseni volt.

Sok szuperlassított videót láttam tőle..láttam olyat kicsúszott..még azzal a tempóval lükvercbe forgott a kerék..irányba forgatta..és már forgott előre a kerék miközben elengedte akit épp elcsapott volna.. Ma már csak azt látod satufék oszt neki a falnak.

Sok igazságtalanság érte.. prost kiütötte..utána mint fúria első lett..

Ez még igazi F1 volt..

Amikor balesete volt nem bírtam ülve maradni..kipattant egy könnycsepp..nyugodjon békében..

20 éve halt meg Ayrton S…

#702032 walex

20 éve halt meg Ayrton Senna... :(

Erre nem is emlékeztem, hogy 11:43-nál még valami idióta körözött, miközben ott voltak a mentőautók és a helikopter és jó néhány ember a pályán.

#699115 Zotya32 Előzmény: #699093

jó volt? nem láttam, érdemes letölteni? a balesetet már megnéztem, szerencse, hogy kanyarban volt és nem 200 feletti tempónál repült fel a levegőbe.

Ilyet már rég láttam, ez…

#699102 walex

Ilyet már rég láttam, ez durva baleset volt.

Ma az égiek is azt akarják,hogy az utóbbi ~1 év legizgalmasabb futama legyen.

#699100 Janicroft Előzmény: #699096

Igen, a verseny nagyon szép, egyetlen szívfájdalmam hogy Kiminek eléggé szenvedős ez a futam is, de sebaj, lesz ez még jobb is.

Én se. Legyen minden ve…

#699096 walex

Én se.

Legyen minden verseny ilyen eseménydús,mint az eddigi 30 kör!

#699095 Janicroft Előzmény: #699093

Érdekes dolgokat mondanak a kommentátorok is, nem tudtam hogy a Renault és Ferrari motorok ilyen nagy lemaradásban vannak a Mercedeshez képest.

Eddig jó a meccs, végre …

#699093 walex

Eddig jó a meccs, végre nem dög unalom.

Ferrari, Red Bull szenved.

#699042 Janicroft Előzmény: #699040

Viszont Kimi végre Alonso elott végzett az időmérőn, ennek nagyon örülök, remelem holnap fut egy szép versenyt.