Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #702032

Sennát sokan nem értették meg..van róla pár film..nekem volt még VHS-en..a neten nem találtam meg azt a filmet. Neki isteni küldetés volt a versenyzés..kereste a határait.. fatalista volt..úgy gondolta hallhatatlan...ha még is meg kell hallnia az isteni...mindent feltett a Forma1-ért

Sokminden volt a haláláról..mondták lehült a gumi ezért leért az alja a kocsinak..blablabla..akinek ekkora rutinja van az simán érzékeli és kalkulál vele..utána volt egy verzió miszerint eltört a kormányrúd..amit a kérésére hegesztéssel hosszabbítottak meg..ja, megkértek valami szakibácsit heftüljön máá hozzá egy darabot...ráadásul eltört a felfüggesztés és egy darabja a sisak mellett befúródott a fejébe...

kivételes agya volt a versenyzéshez...zseni volt.

Sok szuperlassított videót láttam tőle..láttam olyat kicsúszott..még azzal a tempóval lükvercbe forgott a kerék..irányba forgatta..és már forgott előre a kerék miközben elengedte akit épp elcsapott volna.. Ma már csak azt látod satufék oszt neki a falnak.

Sok igazságtalanság érte.. prost kiütötte..utána mint fúria első lett..

Ez még igazi F1 volt..

Amikor balesete volt nem bírtam ülve maradni..kipattant egy könnycsepp..nyugodjon békében..