jó hír, nagyon örültem neki....csak kérdés, milyen állapotban van, és mit tud még fejlődni a rehab-on
jó hír, nagyon örültem neki....csak kérdés, milyen állapotban van, és mit tud még fejlődni a rehab-on
szerintem ez mindent elmond Senna nagyságáról
Sennát sokan nem értették meg..van róla pár film..nekem volt még VHS-en..a neten nem találtam meg azt a filmet. Neki isteni küldetés volt a versenyzés..kereste a határait.. fatalista volt..úgy gondolta hallhatatlan...ha még is meg kell hallnia az isteni...mindent feltett a Forma1-ért
Sokminden volt a haláláról..mondták lehült a gumi ezért leért az alja a kocsinak..blablabla..akinek ekkora rutinja van az simán érzékeli és kalkulál vele..utána volt egy verzió miszerint eltört a kormányrúd..amit a kérésére hegesztéssel hosszabbítottak meg..ja, megkértek valami szakibácsit heftüljön máá hozzá egy darabot...ráadásul eltört a felfüggesztés és egy darabja a sisak mellett befúródott a fejébe...
kivételes agya volt a versenyzéshez...zseni volt.
Sok szuperlassított videót láttam tőle..láttam olyat kicsúszott..még azzal a tempóval lükvercbe forgott a kerék..irányba forgatta..és már forgott előre a kerék miközben elengedte akit épp elcsapott volna.. Ma már csak azt látod satufék oszt neki a falnak.
Sok igazságtalanság érte.. prost kiütötte..utána mint fúria első lett..
Ez még igazi F1 volt..
Amikor balesete volt nem bírtam ülve maradni..kipattant egy könnycsepp..nyugodjon békében..
20 éve halt meg Ayrton Senna... :(
Erre nem is emlékeztem, hogy 11:43-nál még valami idióta körözött, miközben ott voltak a mentőautók és a helikopter és jó néhány ember a pályán.
jó volt? nem láttam, érdemes letölteni? a balesetet már megnéztem, szerencse, hogy kanyarban volt és nem 200 feletti tempónál repült fel a levegőbe.
Ilyet már rég láttam, ez durva baleset volt.
Ma az égiek is azt akarják,hogy az utóbbi ~1 év legizgalmasabb futama legyen.
Igen, a verseny nagyon szép, egyetlen szívfájdalmam hogy Kiminek eléggé szenvedős ez a futam is, de sebaj, lesz ez még jobb is.
Én se.
Legyen minden verseny ilyen eseménydús,mint az eddigi 30 kör!
Érdekes dolgokat mondanak a kommentátorok is, nem tudtam hogy a Renault és Ferrari motorok ilyen nagy lemaradásban vannak a Mercedeshez képest.
Eddig jó a meccs, végre nem dög unalom.
Ferrari, Red Bull szenved.