Regisztráció Elfelejtett jelszó

FONTOS - Markers előfizetés

Re: ide várom hozzászólásokat

#188203 big-ebuy Előzmény: #188199

de lemondtam reált ,de lehet mégis visszafogom kérni,hívtam őket akkor reál ha van sajna arrra is előfizetés....de köszi:)

#188197 big-ebuy Előzmény: #699

ha a markerset indítom real time és benne van ajánló könyv is,certik ctr....?...ezt melyik topikba írjam henci...köszi mindenkitől választ

#547 Kissherceg Előzmény: #546

A jelszavam 3éve ugyanaz markersbe, ilyen hiba azóta van, amióta belinkelték oldalamat pf-re :) Gép automatikusan tárolja, sőt több gép is és egyikről sem megy... Holnap majd beszélek illetékesekkel.

Kov - portfolion szerkesztő, oldalunk látogatója :)

#546 Waszeitung Előzmény: #544

Úgy már én is jártam hogy nem tudtam belépni,de kiderült hogy rossz jelszóval próbálkoztam,illetve a jelszó jó volt csak nem Markersbe :D

A Kovot üdvözlömet dekódold pls...

#544 Kissherceg Előzmény: #542

hmm szóval neked megy, nekem nem.. Nem tudok belépni, hirtelen rossz lett a jelszavam... Pedig tegnap még jó volt. Felettébb érdekes. Kovot üdvözlöm :)

#542 Waszeitung Előzmény: #538

Igen.,működik,most néztem,olyan már viszont volt hogy elhajigálta a beállításokat és mindent újra be kellett állítani,célszerű menteni néha. :(

Köszi a külföldi index elemzést főnök ! :D Elég ramatyul állunk,jól esne egy pattincs a támaszokról,egyszer már sikerült....

#540 Kissherceg Előzmény: #538

" Tisztelt Felhasználónk!

A portfolio.hu oldala a hétvége folyamán megújul. Ennek folyományaként az előfizetői és felhasználói rendszerünket is fel kell függesztenünk az indulásig. Várható újraindulás március 1-én, vasárnap délután 5 órakor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Portfólió "

Ennyit találtam.