de lemondtam reált ,de lehet mégis visszafogom kérni,hívtam őket akkor reál ha van sajna arrra is előfizetés....de köszi:)
de lemondtam reált ,de lehet mégis visszafogom kérni,hívtam őket akkor reál ha van sajna arrra is előfizetés....de köszi:)
ide, ersteből indítod akkor real time
ha a markerset indítom real time és benne van ajánló könyv is,certik ctr....?...ezt melyik topikba írjam henci...köszi mindenkitől választ
már megy, köszönöm :)
vannak véletlenek.. :)
Az én passom műxik ...
még mindig nem megy :)
Nofene ...
A jelszavam 3éve ugyanaz markersbe, ilyen hiba azóta van, amióta belinkelték oldalamat pf-re :) Gép automatikusan tárolja, sőt több gép is és egyikről sem megy... Holnap majd beszélek illetékesekkel.
Kov - portfolion szerkesztő, oldalunk látogatója :)
Úgy már én is jártam hogy nem tudtam belépni,de kiderült hogy rossz jelszóval próbálkoztam,illetve a jelszó jó volt csak nem Markersbe :D
A Kovot üdvözlömet dekódold pls...
hmm szóval neked megy, nekem nem.. Nem tudok belépni, hirtelen rossz lett a jelszavam... Pedig tegnap még jó volt. Felettébb érdekes. Kovot üdvözlöm :)
Igen.,működik,most néztem,olyan már viszont volt hogy elhajigálta a beállításokat és mindent újra be kellett állítani,célszerű menteni néha. :(
Köszi a külföldi index elemzést főnök ! :D Elég ramatyul állunk,jól esne egy pattincs a támaszokról,egyszer már sikerült....
" Tisztelt Felhasználónk!
A portfolio.hu oldala a hétvége folyamán megújul. Ennek folyományaként az előfizetői és felhasználói rendszerünket is fel kell függesztenünk az indulásig. Várható újraindulás március 1-én, vasárnap délután 5 órakor.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
Portfólió "
Ennyit találtam.
Másnak megy?