Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#698991 banyaiz Előzmény: #698980

Ami még szerintem lényeges, mkb ügy . Nem is konkrétan mkb hanem, Mnb jelzi rögtön, hogy nem szeretne piactorzulást. Sokkal több van ez mögött mint ez a duma.

Olyasmi lehet vsz, hogy Otp eléggé bekavar már csak a puszta jelenlétével a piacon az ilyen haverok megveszik "1 euróért a Raiffeisent az állam garanciáival történetekbe" :)

Van lé és van szándék is otp részéről , hogy halászgasson a zavarosban.

Tartok tőle, hogy pl ezek a Lézer Csányi meccsek, és Csányi papa részvényeladásainak is köze van ezekhez az érdekellentétekhez.

Persze ez csak fikció , de nem egy szerencsés helyzet ha így van.

#698990 banyaiz Előzmény: #698980

Valahol ott lehet elásva a döglött kutya, hogy EU-s növekedésben kellene bízniuk akkor igen megszeretnék a szétvert régiónkat . Hacsak a kormányunk nem barmolja szét valamilyen helyi specifikus intézkedéssel. Képesek rá, de talán kijátszották már magukat ezen a téren nagyjából. Nem biztos.

Olvasgattam mennyi elemző cég ajánlotta hirtelen vételre papírt, furcsa . Pár hónapja világvége most meg hirtelen , hogy megszerették.

#698989 banyaiz Előzmény: #698980

Azért az meglepő ennyire nem izgatta fel a piacot ez a választás téma. Arra gondoltam lenézünk 50 napos környékére esetleg.

#698988 banyaiz Előzmény: #698980

Kiesett az ukrán parára a sávjából aztán mint a vadak visszatépték 200 napos alá , és itt ragadt.

Akkor lesz a jó világ ha alapkezelők rákattannak a régióra mint lemaradóra, azon belül ránk mint korábbi fekete bárányokra stb.

Ez benne van a kalapban szintén vsz. Általában tőzsdén ezek a nagy elszakadások előbb utóbb kiegyenlítődnek, és most elmúlt években elég rendesen elszakadt a régiónk tőzsdéinek a mozgása pl egy Usától. Ezt egy igen felülteljesítő időszakkal fogjuk behozni egyszer vsz, csak az eléggé megjósolhatatlan mikor. :)

Mégsem lett itt dráma!!!…

#698980 picirigo

Mégsem lett itt dráma!!! Milyen érdekes, h a Ft is hol jár....

#698948 Csusza Előzmény: #698946

Ne is idegesíts ezzel légyszíves!

Természetesen nem ment le a vételeimért... :-)

#698935 Euroman Előzmény: #698932

dehogynem lényeg...ha nincs 2/3, akkor nincs olyan törvénykezési ámokfutás, mint eddig....akkor estleg van némi párbeszéd is....ha meg a jobbik nagyon erősen szerepel, az fog negatív visszhangot kapni rendesen a nemzetközi médiában...

#698932 picirigo Előzmény: #698919

Nem szeretnék jósolgatni: de mitől is változik meg a hangulat ? Miért is lesz rossz hangulat??? Mindenki tudja, h mi lesz az eredmény! Az, h 2/3 v nem, vsz nem lényeg! Ezekre nem lehet alapozni!

#698919 Ddavid Előzmény: #698916

OTP-nél igen...

Ha törik a 250-akkor short, mert a vasárnap nap után következőkre nem hiszem, hogy pozitív lesz a hangulat.

#698901 Ddavid Előzmény: #698883

A választási nyerés nagysága fogja emgadni a korrekció mértékét szerintem.

Lehet shortolni kellene?

Csak leengedték végre. K…

#698883 Csusza

Csak leengedték végre. Kérdés, hogy a 250 vagy a 100 támasztja-e meg.