Mostanában záróban jó vételek érkeznek. Ma is napi forgalom 1/3-a kb záróban volt. Nem tudom érdemes e bármi következtetést ebből levonni. 200 naposnál vagyunk .
Linkben semmi extra nincs csak a szokásos enyhül e a vörös terror.
Mostanában záróban jó vételek érkeznek. Ma is napi forgalom 1/3-a kb záróban volt. Nem tudom érdemes e bármi következtetést ebből levonni. 200 naposnál vagyunk .
Linkben semmi extra nincs csak a szokásos enyhül e a vörös terror.
Grat! :-)
Nagy részével én is (4005-4349), többivel megnézem a reggelt, egy-két hírre kíváncsi vagyok.
Az OTP Bank egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvásárolja az évek óta veszteséges MKB Bankot - írja a Reuters három, az ügyhöz közel álló forrásra hivatkozva.
A Morgan Stanley is optimista az OTP-re, véleményük szerint kevés olyan jó sztori van a feltörekvő piaci bankok között, mint a magyar pénzintézet.
Ez a záró, ezzel a forgalommal!?!?!?! Van valami amiről nem tudunk????
Sztem egyenlőre még csak szorítgatják a shortosokat,a pukkanás még nincs itt felfelé..
300 körül, kezd megint tetszeni.
(Linket később olvasom, bocs, de most lépnem kell.)
Szerintem ha 100-400 között várjuk jövő hét hétfőt nincs gáz. Már persze az adott körülmények között.
Messzebb nézve pedig ez a fontos vsz: http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/bekulekenyebb_lesz_a_magyar_kormany_itt_az_ido_otp-t_venni.2.197337.html
Á, minden csoda csak 3 napig tart, az se tartana sokkal tovább. Olyan nagy tragédia nem lenne, ezt csak a rettegők ültették el a fejekben. Hatalomra kerülve mindenki lenyugszik, ők is így lennének (lesznek? ;-) )
Mondjuk nagy longban nem szívesen lennék 7-én... :-)
De ne politizáljunk, mert a Főnök 3.14csán rugdal minket!
On: Nagyon nem adják vissza, még nem adtam fel, bízom a 350 környékében. Bár egyelőre a forgalom rettentő gyenge.
Csusza az egy pénzügyi öngyilkosság lenne. Hacsak nem részvény shortban és eur-ban svájciban várod , és amúgy nincs semmid se ingatlan se bankbetét se semmi.
Nem kívánnám ezt a szitut.
Aztán lehet emberformájúba átmennének ha kormányozniuk kellene. De nagy para lenne.
Igen, sima többség, az van az árakban, szerintem is.
Azért csak a hecc kedvéért megnéznék egy jobbikos 2/3-os győzelmet is... :-D
Jobbikos győzelem az igen komoly meglepetés lenne. Olyat esnénk mint egy ólajtó. :) Sima fidesz, vagy 2/3-os fidesz. 2/3-ot lehet annyira nem díjazná a papír.
Mezei 50% az be van árazva vsz.
Ha senki nem vesz, hogy jutunk el 4400-hoz??? :-)
Aki meg úgy gondolkodik, mint én, az nagy marha... :-)
Pont azért mert mindenki úgy gondolkodik mint te :))! Ilyenkor már nem vesz, de 4.4-en mindent eladna!
Egyre inkább az az érzésem, hogy elqrtam a reggelt, vételi kedvnek, kényszernek nyoma sincs... :-(
Jó, valahogy nem akart ez összejönni, ne piszkálj már!!! :-)
Talán most már sikerült, jó lenne ebből az egész helyzetből kimenekülni. :-)
Nyitásban lehet, hogy már adni kellett volna? Remélem nem csesztem el. Igaz, nem forgalommal, de azért csak adogatják.