MU szépet játszott
MU szépet játszott
A csütörtöki sajtótájékoztatón Zombor Gábor kecskeméti polgármester bemutatta a labdarúgó-, valamint az atlétikai stadion terveit. A Kecskeméti TE részéről S. Juhász Attila ügyvezető, valamint Rózsa Pál és Versegi János tulajdonosok vettek részt az eseményen.
Ahhoz képest mennyire szét van esve MU új edzővel, nem volt rossz a produkció. Malaccal akár továbbmehetünk, ez a Bayern még a gólvonalon is passzolni akar. De hát ehhez jó nagy malac kell. :)
Barcánál kapus kiesés még betehet.
Tuti,hogy tovább jutunk,szorgos iparos csapat ez az Atletico,igaz Simeone hihetetlenül felépítette őket!A kizárás meg az átigazolásból, a real műve,mi meg majd bebizonyítjuk,hogy Ronaldo hajzseléje kokaint tartalmaz!:)
Főleg úgy, ha egyikünk sem jut tovább! :-) MU annyira nem is volt rossz, hogy ez mire lesz elég idegenben azt meglátjuk.
MU majd megállít benneteket. :)
Tegnap milyen biztatóan játszott a csapat. Majdnem megtréfáltuk Bayernt.
Jobb formában vagyunk ütöttük volna őket 3-4 góllal, így ez volt a max.
Felháborító! Így akarnak megállítani minket! :-)
Most már igen, hogy nyertem!
fizu nap?
Most én is nektek drukkolok! Hajrá MU! Meg is teszem az MU győzelmét(na meg a döntetlent), de csak úgy játszásiból :-)
Hajrá MU! Józan ésszel nézve Bayern szétszedi a csapatot. Hétvégén néztem meccsünket győztünk 4-1-re de kaphattunk volna 4-5 gólt, középpályás védekezés, és a védelem az készen van. Így szép kiállni Bayern ellen.
Fogadóirodák 6-os körüli szorzóval adják MU győzelmet hazai pályán. Ilyen szégyent kell megélni. :)
Még a benne dolgozó elfogult emberek is ezt látják... így aztán érdemes ezekre milliárdokat költeni...
Lehetséges, hogy egy kicsit túl optimista vagy!? De hajrá BAAAAAARCA!
Ma: Barcelona-Atletico.Madrid 3-1
M.United-Bayer.München 2-1
eme leányzót,kb. 5-6éve ismerem látásból,illetve mindig köszönünk egymásnak,néhány szó.....és megyünk tovább.....de csak most hivták fel a figyelememet,hogy micsoda világklasszis,őstehetség,kézilabdázó.
nem is gondoltam volna róla,olyan szerény,soha nem mondotta,hogy ő kicsoda-micsoda.:)
Elismerem,hogy fantasztikus játékos volt,de nem kedvelem mert nem ismeri el a Messi-ás felsőbbségét!:)
Néztem én is, sok örömtelit nem láttam. Annyira szét van esve a csapat, hogy ilyet még nem láttam egy bajnokcsapat következő szezonra így széthulljon . Basszus ha szándékosan így szét kellene kapni a csapat játékát az is nehéz feladat lenne.
Moyest komoly emberek védik a klubnál, de Bayern ellen is így játszunk, szerintem belebukik. 10 góllal kikapunk ilyen focival.
Interneten keresztül edzeném Mo-ról ezt a csapatot ilyen produkciót akkor is hoznának. :) Téboly.
http://taccs.hu/2014/03/26/meghivtak-pelet-is-hogy-meszoly-ne-legyen-egyedul/#more-7509
olyan szép ez is, clubcardot kiváltotta?