Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#698461 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #698451

Most én is nektek drukkolok! Hajrá MU! Meg is teszem az MU győzelmét(na meg a döntetlent), de csak úgy játszásiból :-)

#698451 banyaiz Előzmény: #698363

Hajrá MU! Józan ésszel nézve Bayern szétszedi a csapatot. Hétvégén néztem meccsünket győztünk 4-1-re de kaphattunk volna 4-5 gólt, középpályás védekezés, és a védelem az készen van. Így szép kiállni Bayern ellen.

Fogadóirodák 6-os körüli szorzóval adják MU győzelmet hazai pályán. Ilyen szégyent kell megélni. :)

eme leányzót,kb. 5-6éve …

#697950 Sumér harcos

eme leányzót,kb. 5-6éve ismerem látásból,illetve mindig köszönünk egymásnak,néhány szó.....és megyünk tovább.....de csak most hivták fel a figyelememet,hogy micsoda világklasszis,őstehetség,kézilabdázó.

nem is gondoltam volna róla,olyan szerény,soha nem mondotta,hogy ő kicsoda-micsoda.:)

http://kispestnkk.hu/index.php/hirek/utanpotlas-hirek/item/335-győri-ágnes-kézilabdázás-fellegvára-lesz-kispest

#697810 Kiss Zoltán Előzmény: #697486

Elismerem,hogy fantasztikus játékos volt,de nem kedvelem mert nem ismeri el a Messi-ás felsőbbségét!:)

#697498 banyaiz Előzmény: #697413

Néztem én is, sok örömtelit nem láttam. Annyira szét van esve a csapat, hogy ilyet még nem láttam egy bajnokcsapat következő szezonra így széthulljon . Basszus ha szándékosan így szét kellene kapni a csapat játékát az is nehéz feladat lenne.

Moyest komoly emberek védik a klubnál, de Bayern ellen is így játszunk, szerintem belebukik. 10 góllal kikapunk ilyen focival.

Interneten keresztül edzeném Mo-ról ezt a csapatot ilyen produkciót akkor is hoznának. :) Téboly.

#697477 Kiss Zoltán Előzmény: #697469

Ja meg a biró tehet arról is,hogy kevés zselé volt a haján,kislány!Nem figyelted,amikor beesett a 16-oson belülre,még dobott is egyet magán,mint halacska a hálóban!Ma remélem a Sevilla elintézi őket!

#697469 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #697158

Ezt eddig nem is láttam!

A blancók szupersztárja a találkozó lefújását követően kemény szavakkal illette a bírók munkáját és nem csak a vasárnap esti El Clásico kapcsán, hanem általánosságban is.

"Tizenkét ember ellen játszottunk, mint mindig. Nem hagytak játszani minket, talán azt akarják, hogy a Barca újra meccsben legyen a bajnoki címért. Képtelen vagyok mindezt magamban tartani és nem fogok elnézést kérni, de a játékvezető nem képviselte azt a szintet, amit egy ilyen mérkőzés megkövetelt volna. Ha ma a Barca veszített volna, talán kiszállnak az aranyért folytatott versenyfutásból. Öt éve itt vagyok, tudom, hogyan működnek itt a dolgok. Nem emlékszem rá, hogy a bírók azóta egyszer is segítették volna a Real Madridot. Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy megnyerjük a bajnokságot." - dühöngött a portugál csillag Alberto Undiano Mallenco ténykedését kritizálva.

Az tény, hogy sz@rok a spanyol bírók, de valószínűleg nem a bíró tehetett arról, hogy Krisztina hercegnő, mint ha a pályán sem lett volna...arról nem is beszélve, hogy a Real büntetője jogtalan volt.

#697158 Kiss Zoltán Előzmény: #697063

Azért 1-2-nél zizegtem rendesen,elég jól ment a real!Amióta nincs a muri-nyo azért sokkal kevésbé idegbeteg a hangulat!

#697063 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #696930

Látom együtt éltél a meccsel ! Én néztem a büntetőket! "Szugeráltam" Messit és a kapust is! :-)

Baaaaaarca!!!! Viszont szívesen fogadnánk ugye, a gratulációt is Reálos kollégától!! :-)

Hol lehet vajon TrendMan kolléga? :-) Csak nem még mindig sír a sarokban? :-) Fel a fejjel! Még 3-4 év (hipp-hopp eltelik) és még talán nyerhetnek is ellenünk!

Addig viszont kölcsönadom a nevem! :-)

#697062 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #696930

Látom együtt éltél a meccsel ! Én néztem a büntetőket! "Szugeráltam" Messit és a kapust is! :-)

Baaaaaarca!!!! Viszont szívesen fogadnánk ugye, a gratulációt is Reálos kollégától!! :-)