Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mai italajánlatunk

Törley muskotály: Olyan…

#702081 Fornit

Törley muskotály:

Olyan az íze mint a flat pözsgőnek, sokkal jobbakat is vehetünk ennyiért. Ez ilyen ital-nemajánlat. :)

Kál-Vin olaszrizling: Iható, érezhető h nem 25 féléből összekotyvalt, jobb mint a standard száraz fehérek (mivel azok max főzni jók), szóval nem csak főzni jó. De vannak jobbak.

Saját gyártású diós vodka: Bazzzz a királyság! Jövőre a ****om tudja hány litert kell legyártanom!

Jó ötlet, irigy vagyok, …

#698036 picirigo

Jó ötlet, irigy vagyok, h nem nekem jutott eszembe, amikor évek óta ezt csinálom. Ezektől a borászoktól(persze csak egy részüktől) hordom a borokat nagyobb kiszerelésben, minőségileg pedig sokkal jobb mint a boltban a polcon évek óta ott porosodók.

Re: nincs cím

#698003 Koffein Előzmény: #697995

már sikeresek, elvileg a legdinamikusabban növekvő franchise hálózat az övék...

#697995 Bendeguz Előzmény: #697990

Szép, lájkoltam is! Ahogy látom, ez erősen ráment az alsó középosztályra az 1500 alatti borokkal. Üzletileg kitűnő, remélem sikeresek lesznek!

Nem szoktam reklámozni, …

#697990 Koffein

Nem szoktam reklámozni, de ezt muszáj megosztanom, hogy a ma esti boromat a http://www.borhalo.com/ szolgáltatta, mivel annyira megleptek... annak apropóján, hogy bementem körülnézni, dumáltam az eladóval, kimondtam a varázsszót és ingyen és bérmentve választhattam egy bort, mert én voltam a legelső, aki kiejtette ezt a szót a száján. Tehát, ahogy mondani szokták, Isten Isten kocc kocc... :D

#696991 picirigo Előzmény: #696942

Húúú az anyját!!!! Lesz ám nyáron stokis be-ba de rendesen :D:D:D:D!

ÓRIÁSI GRATULA!!!

#696942 kerikoma Előzmény: #696791

Kékfrankos a 13-as és a 12-es arany, merlot rosé arany, cabernet franc 11-es ezüst, blauburger ezüst, muscat ottonel ezüst, szürkebarát bronz, ezerfürtü bronz. Mind a nyolc mintámat díjazták:-))

#696786 KawaBazsy Előzmény: #696785

Ezt az ízlelgetést én se csinálom, pedig borkostolón tanították.. Finom legyen, s üssön. :-)

#696785 Ibiza Előzmény: #696780

egyszerű..ki kell próbálni...izlés kérdése.

Nem tetszik ami végbement a borokkal..pálinkákkal..anno nem vették át a termelőtől a szőlőt..ráhozták az olcsó külföldi borokat..mondták akinek esze van időben megszabadul a szőlőtől vágja ki jobban jár..felvásárolták olcsón a jó szőlőket..utána beindult a majomkodás a borokkal...a pálinkával tózse..mondták csak parasztok isszák a pálinkát a kifinomult ember konyakozik..stb stb.

Most meg szaglásszák lötykölik kiköpik..adnék én neki olyan kiköpést..:) ok a borversenyeken a bírák csinálják...ez a dolguk.

Én a magam részéről azt nézem könnyű nehéz vagy közepes a bor..mennyire vesz igénybe amikor iszom..mennyire savas..milyen élményt ad..ha kajához iszom mennyire egészíti ki azt..

Megszagolom de nem keresek semmi olyan ízt vagy illatot ami nincs benne de majomkodni kell vele. Egyszerűen ízlik vagy sem..megfog az íze vagy sem...és persze imádom a szinét..a napfányben vagy este a gyertya fényénél.

Ittam olyan bort jugóknál amiben éreztem a fenyő illatát..akkor jöttem rá azért mert végig fenyők vannak és ez az aroma nyílván belekerülhet a szőlőbe..vagy akár a közeli levendula mező is kihatással lehet, ezt elfogadom lehet benne érezni.

#696781 KawaBazsy Előzmény: #696779

A Szépasszony völgyben a Balla pincészetben az édes Medina az finom, könnyű, jól csúszik.. Mondjuk én is vagy 8-10 éve jártam arra..