Igen is van létjogosultságuk!!!
Aki ezt übereli azé a trón, ám addig az övék!
Igazi csapatmunka, akár külföldi parkett megtámogatással, hogy még izgalmasabb legyen!
Fájdalomdíjként föl és lefelé menetben tdt-n keresztül picit kárpótoltam magam.
Igen is van létjogosultságuk!!!
Aki ezt übereli azé a trón, ám addig az övék!
Igazi csapatmunka, akár külföldi parkett megtámogatással, hogy még izgalmasabb legyen!
Fájdalomdíjként föl és lefelé menetben tdt-n keresztül picit kárpótoltam magam.
ami most van az a short covering magasiskolája :DDD nagyon ügyesek ezek a pajeszosok :-)))
igazad volt, vagy nem is tudom hogy ki mondta hogy megnézzük a 4200 -at ma még..
Egon 4450 -et írt...hogy addig mehet... "három fehér katona" ráadásul kétszer is...
Grat! korai, de meredekségében pont úgy fest.
(Igazi mozizás, nagyon ügyesen csinálják!)
Na....USA túl van az első fél órai sokk -on, a bolond kereskedési órán.....kezd emelkedni..
OTP is nekiveselkedik megint a 4100 -nak...kíváncsi vagyok átviszi -e ?
vagy csak holnap...a kozmetikázás -ban ?
Azért mérget nem innék rá, hogy idén még nem nézzük meg azt a 3000-et. Sajnos.
Nem kellene de pl az egy nagy kérdés most választás utána mit alkotnak a dev hitelekkel .
Nemzetközileg is elég homályos nekem mi is lesz a történet .
Az tetszene normalizálódnának ezek a bankos viszonyok belföldön.
jol kibaxott velem ez az otyépé...
ugy vártam 3100-on,de ugy....
aszonták többen elemzők,hogy 2700-3100,én meg vártam.....indiket nem csodáltam:)
erre most uj a nóta látom mindenkinél,akik eddig 2700-3100,most 4400-4500,miért nem 3500-nél irták,hogy értsem is,mint a youtube linkelést:)
igen ezek a makrogazdasági tényezők külön ínyencség, erre is figyelnem kéne s stratégiába építeni.
Közben megy az ügyeskedés, már 50 ezres pakk is van, a végén kitolják 4,1k fölé egy '?' élettartamú rakétával.
ja és a lényeg..
Bóvli ország papírjait nem vehetik az igazán nagy befektető cégek..ha van nekik korábbról el kellett adniuk..ha bóvli fölé kerülünk akkor a konzervatív befektetői stratégia szerint értékelik majd a magyar blúkat...és ha vesznek nagyot vesznek...ők hosszabb távra gondolkodnak.. békeidőben..világválság nélkül otp 5600ig mehet 3-5 éven belül..de ehhez kell egy folyamatosan lassan növekvő nyereséges időszak.
ne feledjük bóvli kategóriában vagyunk..és jönnek a választások..
a választások után jöhet a felminősítés..mert nevetségessé válnak a minősítő cégek ha nem fogadják el az eredményeket..de kivárnak hátha..és akkor egyből be lehet támogatni az új kormányt..kivárnak..esetleg leveszik a nyomást a hufról is..
orosz, csehszlovák, olasz spanyol bevásárlótúristák hemzsegnek Budapesten.. 310es aur meglöki majd a kereskedelmi adatokat..
Köszönöm!
Akkor ebben, ahogy érteni véllek, én, mi kisbüfik aligha tudjuk kiszámítani mit akarnak.
Nem a jóérzésem a cél, de ezt a lutrit most kellemesebben nézem a pálya széléről, bár lehet kedvező a számomra. (pálya széli fogadást alacsonyabb Q1-re teszek)
Még nem látszik pánik, persze lehet, hogy hamarosan lecsorog:
http://tools.godmode-trader.de/sector-analyzer-eu/
(balra lehet kiválasztani a bankszektort)
Most mintha nem adnák vissza, talán átengedik 4100-on. (könyvet sajnos nem látok, brahiból nincs realom :-))
Ha átmegy, most már berakom a stopjaimat alá.
Nyerődhöz gratula! :-)
Köszönöm!
Talán trend erősítő
„A Fitch 18 euró zónás bank kilátását rontotta negatívra a korábbi stabilról. Az érintett bankok között van egyebek mellett a Commerzbank, a Deutsche Bank, a Raiffeisen és az Unicredit is. A hír negatív, hatására az európai bankszektor alulteljesítő lehet a mai kereskedésben”