:) igen a hóvége az több mint 21 nap :)
nem bonyolult..harmadik péntek határidős zárások..a hóvégi zárások azok a befektetői csoportok havi értékeléséhez kell..a negyedéves tózse..de az már befalapok Q1-4 jelentéséhez is fontosak..esetleg egy egy nagyobb pakkot tulajdonlók beállíthatják a számukra fontos szintre..ma már a kisdobosok is csinálhatnak TA elemzést ingyen kaphatnak hozzá eszközöket..a kisbefektetőket is simán tudják befolyásolni különböző szintekkel..(ezért vannak a "guruk"is)hatásnövelés..
ezek az egyszerűbbek..de különböző számítási módokhoz, elemzésekhez is alapot adhat..részvény átlagár..átlagárhoz számított (várható)nyereség..kifutó certifikátok..stb stb..
na tessék, máris mintha mozgolódás lenne. nagyobbacska pakkal is köztük. szeláví.
3-ik péntek már elment, 03.21-én volt....most már csak hó és negyedév vége lehet...tavaly nem volt hatása...
a harmadik péntekre már figyelek egy ideje, hála neked. komolyan.
a Q1, Qx zárónál hasonló a hatás mint 3. péntek (csak intenzívebb?) vagy más,
ha más, megosztanád mire érdemes ilyenkor figyelni, mi a várakozásod?
Eladtam. tegnap 4112re állítottam a mai dolgaim miatt… mai max 4111… :-))
Nekem a pszicho bejátszott , nézem perctől-óráig, beleláttam az eldőlő dominókat, mintha egy nagyobbat korrigálna, csak ki tudja hol áll meg. Naposon és 5h-n viszont még látok benne szuflát.
Pici nyerő vegyesen 38××-40××-ról indítva, viszont zsebben.
Szevasz! :-)
Én csak visszafogottan szurkolok, választás előtt egy héttel nem hiszem, hogy nagyon kitépnék. Persze ezzel aztán bármi megtörténhet. :-)
De felfelé várom, az biztos. (poziból)
szevasztok :))
ti is ezt nézitek ? hogy mikor töri át a 4100 -at ? :D most kivételesen én is longban vagyok...de most meg olyan nehezen akar megindulni....
szurkolok az OTP -nek :-)
sztem nem lesz első kör .. várok egy3 850es vagy egy 3700as visszatesztet.
ne feledjük választások is lesznek..kell a muníció az ellenzéknek...besegíthetnek.
Lehet, hogy csak pszicho, de tény, hogy nagyon itt tötyörög 4100 körül.
Meglátjuk melyik verzió jön be...4.5-tel igen csak elégedett lennék...első körben :D!!!
nálam a 650 a 950 a 250 a fontos szint..mostanában könnyen átjár oda-vissza a 4k-n ami érdekes.
100alatt fordult párszor..nálam a célára 4500 az otp-nek.
Pontosan mire is gondolsz????
De lássuk jól értelmezem-e: mindenki a 4.1k-t vizionálja fontos szintnek...szerintem ez "csak" pszicho. A mostani szakaszban nálam a 4050-60 a fontos szint! Ha ott nem törik akkor első körben kerek 4.2k-ig mehet! Ennek megfelelően erről a szintről benne is vagyok!
Ha már a pöttyöket-pontoka-ikszeket kitárgyaltuk: erről a csodáról vélemény???
az egy gyékényen evezők titkos társaságának a rejtjelzett üzenete lehet :)
a másik topikban megtuhatjuk..erősek vagyunk mint a nyeletlen balta..
anno a .-ot én használtam/használom mert hiába van ott törlöm a hozzászólást..csak a topikindító törölheti...ezért szerkesztve próbáltam kitörölni.-..de karakter nélkül nem engedte..ezért használtam a pontot...elterjedt..van aki x-et használ.