Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#696952 Ibiza Előzmény: #696950

megvettem a sakk és póker könyvet (matolcsys) érdekes összefüggések vannak benne..

amúgy sikerkönyv lehet mert nem lehet kapni..megrendeltem és 5 nap után lett meg..még nem olvastam végig de egy-két dolgon átsiklik ami érdekelne .. vagy csak jelzésértékkel érint..meglátom.

Re: nincs cím

#696950 Ibiza Előzmény: #696938

azt kellene tudni mennyi az állami és mennyi a magánhitel..és azt is tán mennyivel növekedett az államvagyon..tán a mato hitel sem kidobott pénz...és a beruházások költségeit (értékét) sem a reszlibe kell rakni..

azt sem ártana tudni összegszerűen mennyit változott a központi költségvetés kiadása..

2002-ben 50% körül volt a GDP arányos adósság..a komik felvitték 80%-ra...kb 1000mrd az amivel kínlódik a költségvetés..ezért kellene kb 1 millióval több munkavállaló aki itt adózik..

ezek adnak egy értéket..mint egy cégnál..

Most hallottam a rádióba…

#696938 walex

Most hallottam a rádióban fél 7-kor, hogy Misi szerint csökkent az államadósság 4 év alatt.

Hát igen.

~19933 milliárdról "csökkent" 23400 (+3000 MNYP) milliárdra, amihez hozzáadhatunk még kb. 670 milliárdot a 18-i 3 milliárd dolláros kibocsátással.

Közmédia híreit hallva olyan érzése van az embernek (legalábbis nekem), mintha valami másik ország híreit olvasnák be állandóan.

Kire szavazna, ha ma len…

#696937 Razamanaz

Kire szavazna, ha ma lenne a választás?

• 927

Magyarországi Cigánypárt

• 104

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt

• 190

Seres Mária Szövetségesei

• 82

FKGP

• 51

Új Dimenzió Párt

• 3304

Fidesz-KDNP

• 227

Sportos és Egészséges Magyarországért Párt

• 1916

LMP

• 131

Jólét és Szabadság Demokrata Közösség

• 23

Új Magyarország Párt

• 160

Munkáspárt

• 141

Szociáldemokraták

• 46

Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt

• 296

Együtt 2014 Párt

• 158

Zöldek Pártja

• 87

Összefogás Párt

• 4612

MSZP-Együtt-DK-PM-MLP

• 6353

Jobbik

„A budai XII. kerületi H…

#696931 Lebleuf

„A budai XII. kerületi Hegyvidék tévé minden országgyűlési képviselőjelöltnek bemutatja a kampányvideóját. A 4K! jelöltjének a videóját mégis visszautasították, mivel ellentétes az etikai kódexükkel, hogy Orbán Viktor szavait egy majom szájába adják.”

Re: I.FÜLKEFOR ÉS VIDÉKE

#696926 Alter Előzmény: #696840

Figyelj, ebből az LMP jön ki. Másik topicban leírtam, hogy már 2010-ben így szavaztam. De mit ért? Mit tudtak tenni? Nem tudtak felnőni a feladathoz (a zöld oké, de itt és most kevés).

Ti nem számoltok az új választási rendszerrel. Orbán egyik legnagyobb bűne az én szememben, hogy a valódi választás lehetőségét kinyírta ezzel a törvénnyel (meg sok egyébbel, lásd közmédia, meg egyáltalán: ez az ember nem demokrata), mert egy zászló alá kényszerít mindenkit, aki nem Fidesz vagy Jobbik szavazó. (A valódi konzervatívokat is, én magam mérsékelt konzervatívnak tartom, az MSZP féle balhoz semmi közöm- csak hogy azt a balos ráolvasást ejtsük már végre.)

Azt állítom, hogy most a tét a parlamentáris demokrácia, ezt akartam világossá tenni az előző hsz-ben.

http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/658/2/#post696836