Ha elolvastad, majd számolj be róla. Nekem nincs meg, egy barátom ígérte, de még nem végzett vele. Jó volna tudni, érdemes-e elolvasnom.
Ha időpocsékolás, akkor nem ragaszkodom hozzá... :-)
Ha elolvastad, majd számolj be róla. Nekem nincs meg, egy barátom ígérte, de még nem végzett vele. Jó volna tudni, érdemes-e elolvasnom.
Ha időpocsékolás, akkor nem ragaszkodom hozzá... :-)
megvettem a sakk és póker könyvet (matolcsys) érdekes összefüggések vannak benne..
amúgy sikerkönyv lehet mert nem lehet kapni..megrendeltem és 5 nap után lett meg..még nem olvastam végig de egy-két dolgon átsiklik ami érdekelne .. vagy csak jelzésértékkel érint..meglátom.
azt kellene tudni mennyi az állami és mennyi a magánhitel..és azt is tán mennyivel növekedett az államvagyon..tán a mato hitel sem kidobott pénz...és a beruházások költségeit (értékét) sem a reszlibe kell rakni..
azt sem ártana tudni összegszerűen mennyit változott a központi költségvetés kiadása..
2002-ben 50% körül volt a GDP arányos adósság..a komik felvitték 80%-ra...kb 1000mrd az amivel kínlódik a költségvetés..ezért kellene kb 1 millióval több munkavállaló aki itt adózik..
ezek adnak egy értéket..mint egy cégnál..
Most hallottam a rádióban fél 7-kor, hogy Misi szerint csökkent az államadósság 4 év alatt.
Hát igen.
~19933 milliárdról "csökkent" 23400 (+3000 MNYP) milliárdra, amihez hozzáadhatunk még kb. 670 milliárdot a 18-i 3 milliárd dolláros kibocsátással.
Közmédia híreit hallva olyan érzése van az embernek (legalábbis nekem), mintha valami másik ország híreit olvasnák be állandóan.
Kire szavazna, ha ma lenne a választás?
• 927
Magyarországi Cigánypárt
• 104
A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt
• 190
Seres Mária Szövetségesei
• 82
FKGP
• 51
Új Dimenzió Párt
• 3304
Fidesz-KDNP
• 227
Sportos és Egészséges Magyarországért Párt
• 1916
LMP
• 131
Jólét és Szabadság Demokrata Közösség
• 23
Új Magyarország Párt
• 160
Munkáspárt
• 141
Szociáldemokraták
• 46
Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt
• 296
Együtt 2014 Párt
• 158
Zöldek Pártja
• 87
Összefogás Párt
• 4612
MSZP-Együtt-DK-PM-MLP
• 6353
Jobbik
„A budai XII. kerületi Hegyvidék tévé minden országgyűlési képviselőjelöltnek bemutatja a kampányvideóját. A 4K! jelöltjének a videóját mégis visszautasították, mivel ellentétes az etikai kódexükkel, hogy Orbán Viktor szavait egy majom szájába adják.”
Figyelj, ebből az LMP jön ki. Másik topicban leírtam, hogy már 2010-ben így szavaztam. De mit ért? Mit tudtak tenni? Nem tudtak felnőni a feladathoz (a zöld oké, de itt és most kevés).
Ti nem számoltok az új választási rendszerrel. Orbán egyik legnagyobb bűne az én szememben, hogy a valódi választás lehetőségét kinyírta ezzel a törvénnyel (meg sok egyébbel, lásd közmédia, meg egyáltalán: ez az ember nem demokrata), mert egy zászló alá kényszerít mindenkit, aki nem Fidesz vagy Jobbik szavazó. (A valódi konzervatívokat is, én magam mérsékelt konzervatívnak tartom, az MSZP féle balhoz semmi közöm- csak hogy azt a balos ráolvasást ejtsük már végre.)
Azt állítom, hogy most a tét a parlamentáris demokrácia, ezt akartam világossá tenni az előző hsz-ben.
Akkor ideje, hogy álcázzuk magunkat, íme egy camouflage
No erre most mit írjak? Szerintem elvétetted a címzettet…
;-)