Szerinted mi ennek a célja és iránya? Most lesz 1 éve, hogy az "iparba" beszálltam és nincs sok tapasztalatom a historikus mozgásokkal kapcsolatban.
Szerinted mi ennek a célja és iránya? Most lesz 1 éve, hogy az "iparba" beszálltam és nincs sok tapasztalatom a historikus mozgásokkal kapcsolatban.
pedig nyáron mindenhol ezt csinálják
A könyvet elnézbe napközben vannak játékok és dugót raktak fentre és lentre is mintha sávba akarnák zárni az árfolyamot. Utoljára ilyet az FHB kitörésénél láttam, lehetséges, hogy itt is valami hasonló lesz.
ilyen gyj-re szinte meghatódna az ember, szinte
Tehát jövő év végétől az Audi 40%-os kapacitással fog működni!:))
Megkezdődött a Győri Geotermikus Projekt első kútjának fúrása - közölte a PannErgy Nyrt., a munkálatokat irányító DD Energy Termelő és Szolgáltató Kft. tulajdonosa szerdán az MTI-vel.
A Győr mellett fekvő Pér községnél elindult beruházás várhatóan évi 340-400 terajoule-nyi hő leadását biztosíthatja. Egy hónappal ezelőtt jelentették be az Audi Hungaria Motor Kft. illetékesei, hogy a jövő év végétől az e projekt keretében nyert geotermikus energiával fedezi jármű- és motorgyára hőszükségletének hatvan százalékát a győri autógyár.
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/banyakoncessziokat_oszt_a_fejlesztesi_miniszter.582740.html
A nemzeti fejlesztési miniszter koncessziós pályázati felhívásokat tett közzé a szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére Ebes, Nádudvar, Nagylengyel nyugati, Újléta, Okány keleti és nyugati területein, továbbá a geotermikus energia fokozottabb hasznosítására Battonya területén.
Valaki írta itt régen hogy amelyik cégnek bróker a vezetője azt megette a fene (lásd RFV, stb), és ez így is van. A Pannergy egy nagy kalap sz@r, bánom hogy valaha is beletettem egy forintot is.
Igen az a furcsa, hogy semmi info semmi és a befektetőket semmibe nézik. Mintha tejhatalmuk lenne... Ez nem sok jót irányoz előre.
A miskolci üvegház projectet is beharangozták, hogy milyen csoda dolog és papíron jól is mutat, de a valóságban elég kicsi és inkább teszt jellegű mint haszonszerzés céljából megvalósított beruházás.
Annyira szürreális már ez a pannergy sztori,hogy már rajz pályázatokat raknak fel a bét honlapjára!Mondjuk a cég is beadhatna egy képet:"elfúrtuk" címmel!:)
Azt hiszem a piac ezt már tudta,nincs is itt semmi pánik!
mostanában nem volt. jó pár hete volt az a nagy őrület, (talán januárban) amikor 400 fölé is ment. meg OTC-n adta el.
Nem akartam senkit elkeseríteni,de úgy másfél hónappal ezelőtt volt szerencsém egy neves tőzsdei elemzővel néhány szót váltani,és rákérdeztem,hogy látnak még fantáziát ebben a papírban?Hát nem sokat mondott,inkább csak elmosolyodott-de beszédes volt- és én akkor hétvége után eladtam a maradék darabjaimat is,szerencsére!Egy dolog miatt nem kívánom,hogy essen,miattatok akik még tartják!Sok szerencsét a mai napra!
ha már rip:
"Rendkívüli tájékoztatás
Budapest, 2014. április 02.
Bennfentes személy részvény eladása
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. saját nevében, valamint Töröcskei István, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja megbízásából bejelenti, hogy 2014. április 1-én 326.000 db PannErgy törzsrészvényt adott el tőzsdén kívüli tranzakció keretében az ERSTE Befektetési Zrt. közvetítésével 388 Ft/ db átlagáron. A tranzakciót követően Töröcskei István nem rendelkezik részesedéssel a PannErgy Nyrt-ben.
PannErgy Nyrt. "
A szárnyalás véget is ért... lecsapott a rezsi démon... :-)